reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Wiesz co ja sprawdzałam dostępność w Warszawie na ich stronie i tylko w tych dwóch lokalizacjach coś było co wcale nie świadczy o tym że rozmiar by byl... ehhh ale poszukam jeszcze w innych miastach i może akurat znajde... a kuriera z firmy męża bysmy wzięli :-p

No i chyba mam romans do Kittek ;-) w galerii Forum powinny być... Kasiu kochana :-D uśmiecham się pięknie rozmiar 110 http://www.reserved.com/#/pl/kids/product/111/O3421

Ostatnia edycja:
reklama
sukienka śliczna
ja chciałam kupic Zosi na wigilię taką śliczną, elegancką suknię, ale jak pomyślę , że włoży ją zapewne tylko raz, to trochę szkoda mi wydawac ok 100zł

może nie sukienki a zabawki

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

kupiłam u niego kilka rzeczy, fakt są używane, ale w super stanie, zadbane a przesyłka super szybka :-)

Dworzec wawa wileńska od tego nazwali sklepu ul radzymińska r. targowej przy pominku czterech śpiących .

jak dla mnie to to zdanie jest po chinsku, i nie wiem z niego nic. Nawet z mapa bym tam nie doszla hehehe

Ja dzis obkupilam Polke. H&M, Net, Mothercare. Niestety w h&m juz u nas przebrane, tych slicznych zlotych sukieneczek juz brak (tzn zostala jedna ale na 3-6 miesiecy), ale kupilam mlodej srebrna hello kitty,i jest boska!
Potrzebuje jeszcze czarne butki jej kupic, i na wigilie bedzie wystrojona jak ta lala.

A ja nie będę M. jakos szczególnie stroić. Ot po prostu ubiore mu ładne body z długim rękawem, na to cieniutka koszulę po bracie, rajstopki i dżinsy. Wot i wsio. Starszak podobnie koszula z kr. rękawem, sweterek, dżinsy...

Aga ja też mam taki zamiar! jak znam życie to podczas wieczoru bede go jeszcze przebierać dlatego nic specjalnego nie szykuję:) Dzinsy i koszula, a że mają z tatą podobne koszule, to będzie fajnie wygladało:)

ehhh mąż zamówił laptopa... ale przy tej pogodzie biedny kurier dzwonił ze przeprasza ale nie jest w stanie dojechać do rybnika i będzie dopiero w poniedziałek... więc nie mam co liczyć że kupiona sukienka dojdzie kurierem do świąt ...ciekawe czy prezenty zamówione netem dojdą. W związku z tym musze dzisiaj i jutro oblecieć galerie... ciekawe czy znajde cokolwiek godnego uwagi... cholera se wymyśliła...nie mogła wcześniej powiedzieć? Pytałam już miesiąc temu...

Także kittek nawet się nie wybieraj do Forum do Reseved z powodu tej sukienki... no chyba że dla Mai kupisz ;-)

Ja podobnie jak wy dziewczyny mała dostała ostatnio strój małej mikołajki śliczna czerwona sukieneczka z białym puszkiem obszyta i czerwona czapka mikołaja,na pozostałe dni też mam full sukienek bo moja mama zawsze jej kupuje sukienki bo nie potrafi przejść obok w sklepie jak leży śliczna sukienka,więc nie ma sensu żebym kupowała coś nowego bo tych wszystkich pewnie i tak nawet raz nie założy:tak:
A o to sukieneczka

18122010491.jpg

Super mikołajkowa sukieneczka. Dla Igora miałam takie wdzianko mikołajkowe, a teraz jakoś nie pomyślałam. Mam super pożyczoną sukieneczkę, jest taka elegancka, ciemnofioletowa, tylko obawiam się, że moje dziecko po kwadransie czymś ją załatwi;-)

reklama
jak dla mnie to to zdanie jest po chinsku, i nie wiem z niego nic. Nawet z mapa bym tam nie doszla hehehe

Ja dzis obkupilam Polke. H&M, Net, Mothercare. Niestety w h&m juz u nas przebrane, tych slicznych zlotych sukieneczek juz brak (tzn zostala jedna ale na 3-6 miesiecy), ale kupilam mlodej srebrna hello kitty,i jest boska!
Potrzebuje jeszcze czarne butki jej kupic, i na wigilie bedzie wystrojona jak ta lala.

Tłumacząc na nasze :
R. radzymińskiej i targowe , centrum handlowe wawa wileńska :) Wileńska od nazwy stacji PKP która się tam znajduje he he .
To tak wytłumaczyłam że by warszawiak trafił :) .
Bo jak się powie że dworzec wileńska , czy pomnik 4 śpiących to kazdy wie .

Ja w tamtym roku kupiłam dla Szymka bluzke specjalnie na swięta z mikołajem , moje dziecie usiadło przy stole wypiło kompot potem coś tam zgarnął do buzi i się porzygał , prosto na nową bluzkę .

Do góry