reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Właśnie kurier przywiózł mi częśc prezentu dla T;-), są super :tak:

Załączniki

• bomb.jpg
    bomb.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 27
  • zajef.jpg
    zajef.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 22
Elvie kupiłam małej tuniki dwie
H&M Hello Kitty 4-6m/68 sukienka,tunika NOWA (1370192307) - Aukcje internetowe Allegro
nie jestem fanem HK ale tuniki te bardzo lubie
takie dwie dla szymona
H&M - BARBAPAPA - ZIELONA BLUZKA 98/104 F27 (1349995004) - Aukcje internetowe Allegro
szarą i zieloną
taką dla małej mimo że chłopięca
*H&M* _ TYGRYSEK __ BLUZKA___2w1 __ 86 _ WYPRZ (1361783951) - Aukcje internetowe Allegro
he he
H&M HELLO KITTY BEZRĘKAWNIK ~74 NOWY HIT (1370380465) - Aukcje internetowe Allegro
drugi dla szymka granatowy .
Trzy pary spodni dla małej , bidziaki , kilka bluzek , butki , dwie bluzy dla Szymka , spodnie . Krótkie spodenki dla małej takie co można na rajstopki założyc . Dużo kupiłam bo 400 zeta z portfela ubyło :) a że ceny 10,20 , 30 zł to wróciłam z dwoma wielkimi siatami rzeczy .

hehe ja jak Justa mam te tunike hello kitty złota:-), z tym czarnym potworkiem ja mam szare body:-) z serii kubusia puchatka mam własnie czapke rekawiczki i szalik z kubusiem puchatkiem :-) spodnie, bodziaki, tuniki, sukienki, etc... za nic nie dalam wiecej niz 30 zł :-D

kocham henia i tamtejsze przeceny :-)

hehe ja jak Justa mam te tunike hello kitty złota:-), z tym czarnym potworkiem ja mam szare body:-) z serii kubusia puchatka mam własnie czapke rekawiczki i szalik z kubusiem puchatkiem :-) spodnie, bodziaki, tuniki, sukienki, etc... za nic nie dalam wiecej niz 30 zł :-D

kocham henia i tamtejsze przeceny :-)

ten potworek to z barbapapy tez mam tegfo bodziaka mam jeszcze biełego z długim tam tego z 5 szt jest he he :)
czapke z kubusiem miał kiedyś szymek , zostały mi tylko rękawiczki , czapke nosi synek kuzynki bo one sa co sezon .lubie te przeceny u nich bo rzeczy fajne a ceny bazarowe :)
większość rzeczy na 86 kupiłam bo będą dobre na przyszłą jesień , na teraz mam aż za dużo .
chłopiecych tez bardzo dużo było ślicznych rzeczy

katik . napisz mi prosze czy ten nowy fotelik polci mozna tez przymocowac bez isofixa?? bo my w samochodach mamy isofix i napewno taki fotelik kupie, ale np moja mama nie ma i jakbym byla w polszy i mama by chciala mala gdzies zabrac swoim autem to jak?? bo ta baba w sklepie mi mowila ze zaden od maxicosi tego systemu na pas nie ma, maja albo isofix albo na pas, a nie 2 w 1 jak od roemer..

Justa - wiesz az musialam zadzwonic do Polszy do Maxi cosi, by ich dopytac, bo troche zglupialam.
Spogladam w instrukcje, a tam nic na temat pasow, i obrazki ze pasy sa przkreslone. W sumie sie wkurzylam, bo w tym samochodzie co tyeraz mamy jest isofix system do wpiecia, ale chcemy drugie auto kupic, starszy model i tam nie bedzie na mank, wiec juz myslalam ze wtope zrobilismy.
Ale dowiedzialam sie tak: (a moj Ł juz mi to kiedys mowil, ale mu nie zaufalam hehe)
Maxi Cosi Priorifix to fotelik z baza, w jednym. I tej bazy nie mozna odpiac, albo raczej, fotelika od tego odpiac nie mozna. W samochodach z isofixem montujemy na isofix, w samochodach bez isofixu montujemy na pasy, ale razem z baza isofix.

W takim badz razie jesli Ty juz masz baze, tego fotelika nie kupuj, bo on jest jako jednosc z baza.

Teraz jest podobno jakas nowosc - MC Pearl czy jakos tak, i tego mozna dopinac do istniejacych juz baz, i montowac bez isofix rowniez.

Mam nadzieje, ze zrozumialas o co mi chodzi.

Wronka - cudne pizamki!

Kurde ja nie mam pomyslu na prezent dla mojego Ł, a on na dodatek wigilijnie urodzony, wiec dwie okazje.... Ktoras ma jakis fajny pomysl i da zgapic?????

reklama
A ja ostrzegam przed zakupami od użytkownika hayny
Pokusiłam się i zakupiłam frak ZARA:
ZARA FRAK roz L(40) LIKWIDACJA SKLEPU CENY HURTOWE (1340164564) - Aukcje internetowe Allegro
który z zarą kompletnie nic wspólnego nie miał. Guziki MILANO PRADA, metki przy kołnierzyku i w środku z 2 kolejnych firm, papierowa jeszcze inna, masakra. Babka mi wmawiała, że metki wycinają i wszywają swoje, bo to poza salonowa sprzedaż. Jak jej zapytałam, czy guziki też swoje przyszywają to sama w szoku była, mówiła że nie sprawdzała i kazała towar odesłać a ona zwróci kasę. No, ale niesmak pozostał.. Kupiłam też od niej 2 koszulki i bluzę dla siostry - taka sama sytuacja. Podróbami walą jak cholera, materiały beznadziejne, ogólnie odradzam zakupy u tego użytkownika.

Do góry