reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

faktycznie, cena przystępna :)
idę oglądać crashtesty :)

On nie ma testów wogóle Polskie foteliki ich nie mają . mają tylko atesty i sa dopuszczone do sprzedaży.
Zreszta ja nie ogladam jakoś tych testów . Ważniejsze dla mnie bezpieczne auto od mega bezpiecznego fotelika .
jak ktoś ma tico czy inne pudełko to i 5 gwiazdek nie pomoże - taka prawda .

testy robi Adac np czyli niemiecki automobilklub więc po co by mieli testować foteliki nie sprzedawane u nich. Nie jest to stwarzyszenie zajmujące sie tylko fotelikami . Robi zupełnie co innego,.
Ja wczoraj dostałam jeszcze jeden fotelik więc mam w sumie 5 szt he he .
Ja u uzywke miałam maxi cosi cabrio, własnie z allegro dla Szymka .

reklama
Mam nadzieję, że mnie pamięta, ale pamiętacie chociażby dzięki facebook'owi. Przestałam do was pisac bo nie nadążałam chociażby ze wzgledu na nauke, remonty, Antoninę i małża :)

Co do fotelika my zakupiliśmy FOTELIK CHICCO KEY 1 X -PLUS 9-18 KG + Termometr (1329588921) - Aukcje internetowe Allegro w kolorze ASTRAL i jak narazie sprawdza się świetnie :) Tosia bardzo go lubi, zdecydowanie bardziej niż poprzedni, który był marki espiro :) Co do espiro tez sie zastanawialismy nad nim, ale po przymierzeniu dziecka okazało się, że jest za mały na naszą księżniczke ;p:)

A na gwiazdke kupiliśmy małej SKUTER JEŹDZIK CHODZIK PLAYSKOOL +GRATIS/ WYS 24H (1329044789) - Aukcje internetowe Allegro i równiez jest wniebowzięta, prezent dostała oczywiscie wcześniej nasza ciekawosc zwyciężyła :)

też nie kupiłabym uzywanego fotelika, ale za to podobnie jak aniam nie szaleje za crashtestami, bo ważniejsze auto, a jak będzie porządna buba to nie sądzę żeby ilość gwiazdek dużo zmieniła, my kupiliśmy Staśkowi taki zwykły fotelik jakiś za 140, na razie testowaliśmy tylko w domku bo jeszcze sie mieści w ten niemowlęcy...

Uwielbiam ten wątek, zawsze o jakiś ciekawych promocjach się dowiem. Do biedy już sobie w tel przypomnienie zrobiłam, żeby nie zapomnieć zajrzeć;-)

jesu to mój J. jakby mógł to cały dzień spędzi w piaskownicy... nawet w taką pogode jak teraz czyli śnieg z deszczem... i nie da sobie wytłumaczyć że zimno, brudno i w ogóle błe...

to jak mój Igor, na wiosnę na ogródku postawię, mam nadzieje, że posiada na własność, nie straci na atrakcyjności

Monika daj znać jak już posprawdzasz, bo też mnie ten fotelik zaciekawił.

Póki co zdecydowałam się na taki:
NEW!! Fotelik Samochodowy Kiddy Energy Pro !! (1346398517) - Aukcje internetowe Allegro
ale zgodnie z radami dziewczyn pojadę wcześniej Lenę do niego zamontować;-)

to nasze córcie prawie takie same foteliki będę miały, ja wczoraj taki zamówiłam
FOTELIK KIDDY GUARDIAN PRO 9-36 KG !!! NOWE KOLORY (1344990688) - Aukcje internetowe Allegro
kolor 072
Igor taki ma, tylko starszy model, ale już wiele razy pisałam, więc się powtarzać nie będę

dziewczyny święta za pasem - a my nie mamy pomysłu na prezenty dla Julki - od nas to jeszcze coś wymyślę, ale rodzina pyta - a ja ciągle "nie wiem"
może macie coś do polecenia??
osobiście od nas zastanawiam się nad chodziko - pchaczem - znalzałm coś takiego FISHER PRICE PIERWSZY WÓZEK DLA LALEK - PCHACZ ! (1330355636) - Aukcje internetowe Allegro

bardzo mi się podoba, ale myślę, że chyba za wcześnie na takie prezent, najwcześniej na roczek zacznie być wykorzystywany

e.salamandra akurat fotelika to Ci nie polecam używanego z allegro kupować. Nigdy nie masz pewności, czy nie jest po wypadku, jak z samochodem. A fotelik po wypadku jest do wymiany. Wiem, że to szansa 1 na 100, ale po co ryzykować. Może ktoś z Twoich znajomych ma i chętnie się pozbędzie?

popieram, lepiej od kogoś znajomego, sprawdzony

Dobra, Pola ma juz kupiona zabaweczke z Biedy. Slimaczka jesli dobrze zrozumialam.

W czwartek idzie paczka, wiec jak macie jeszcze jakies namiary jakies na promocje - dajcie znac :-)

reklama
Do góry