u nas furorę robi gąsienica: GĄSIENICA Z POZYTYWKĄ LAMAZE ZABAWKI NA PREZENT (1321504359) - Aukcje internetowe Allegro
Kubuś dostał ją od wujka :-)
Kubuś dostał ją od wujka :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zabawek jeszcze nie kupuje...za to kupiłam synusiowi buciki na zime:-)
Śliczne ciepłe kozaczki 12-18 BOBAS dł 11,5 w6 (1295941641) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczne ciepłe kozaczki 12-18 BOBAS dł 11,5 w4 (1295940839) - Aukcje internetowe Allegro
Jak dostaniesz napisz czy warto, bo wyglądają całkiem solidnie
Dziewczyny, ja wiem, że to już było nie raz, ale mam prośbę - podrzućcie opinie na temat orbitreków, jaka firma, co warto kupić...będę wdzięczna...
Ja mam Domyos VE680 z Decathlona i jestem baaaaaaaaardzo zadowolona. Polecam!Dziewczyny, ja wiem, że to już było nie raz, ale mam prośbę - podrzućcie opinie na temat orbitreków, jaka firma, co warto kupić...będę wdzięczna...
szczeniaczek ten jest teraz w Tesco za 109PLNJusta- takiego
dziewczyny tu polecaly
Fisher Price Szczeniaczek Uczniaczek OD RĘKI WAWA (1306401371) - Aukcje internetowe Allegro
Slimaka tez mamy i tez za 49,99 tylko w tesco bo w biedzie byl 55 chyba. Szalu nie ma, a najfajniej jest jak sie slimaka przewroci i nim potrzasa, bo wtedy klocki w srodku stukajamamy tego ślimaka od jakiegoś czasu i Julka go uwielbia. u nas w biedronce jest po 49,99zł
moi rodzice maja taki z siedzeniam. Plus jest taki, ze jak sie zmeczysz cwiczeniami na stojaco to mozesz sobie usiasc i nie przestawac krecic tym rowerkiem. Firmy nie pamietam, ale jutro zapytam to napisze, bo sama takiego planuje na prezent sobie i Sz sprawicDziewczyny, ja wiem, że to już było nie raz, ale mam prośbę - podrzućcie opinie na temat orbitreków, jaka firma, co warto kupić...będę wdzięczna...