reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Dziewczyny, ja wiem, że to już było nie raz, ale mam prośbę - podrzućcie opinie na temat orbitreków, jaka firma, co warto kupić...będę wdzięczna...

szczeniaczek ten jest teraz w Tesco za 109PLN

mamy tego ślimaka od jakiegoś czasu i Julka go uwielbia. u nas w biedronce jest po 49,99zł
Slimaka tez mamy i tez za 49,99 tylko w tesco bo w biedzie byl 55 chyba. Szalu nie ma, a najfajniej jest jak sie slimaka przewroci i nim potrzasa, bo wtedy klocki w srodku stukaja:tak:

Dziewczyny, ja wiem, że to już było nie raz, ale mam prośbę - podrzućcie opinie na temat orbitreków, jaka firma, co warto kupić...będę wdzięczna...
moi rodzice maja taki z siedzeniam. Plus jest taki, ze jak sie zmeczysz cwiczeniami na stojaco to mozesz sobie usiasc i nie przestawac krecic tym rowerkiem. Firmy nie pamietam, ale jutro zapytam to napisze, bo sama takiego planuje na prezent sobie i Sz sprawic:-D

u nas nadal najlepsza zabawka jest pilot do TV. komorki tez sa super, ale odkad Seb zatopil moja w slinie i przestala dzialac (komorka znaczy, nie slina) to nie wyciagam tel przy mlodym. a co na gwiazdke bedzie? jeszcze nie wiem, ale chyba jakies grajace ustrojstwo, bo dziec uwielbie walic wszystkim o wszystko i im wiecej przy tym halasu, tym lapiej

Pisalam o tym na innym watku, ale wspomne i tutaj: a realu maja promocje na deserki w sloiczkach (te male): 2 za 3,49. Do tego jest tez kaszka mleczno ryzowa 2 za 9,49 i obiadki (duze) 2 po chyba 6,49 albo cos kolo tego (nie kupowalam, bo Mlody i tak ich nie tknie). Na stronie maja gazetke to mozecie sobie dokladnie zobaczyc, jak ktoras zainteresowana:)

reklama
dziewczyny jakie sanki kupujemy?? na allegro pelno tego i nie wiem ktore pasuja na nasze maluchy, wogole jakies cuda tam sa na allegro a nie sanki... to jak ktoras cos wie to prosze o info, bo na serio nie wiem ktore kupic...

Do góry