ja chce kupic jedno i drugieO wózkach było, więc zapytam o łóżeczka? Planujecie szczebelkowe czy bardziej w stylu turystycznych?
reklama
Witajcie dziewczyny. Wczoraj pojechaliśmy z mężem do naszej Galerii. Głównie żeby pooglądać,ja dodatkowo z cichą nadzieją,że coś się uda kupić dla maluszka,no i może wreszcie jakieś portki ciążowe znajdę. Ja piałam z zachwytu przy każdych śpioszkach, bucikach, kocykach i koszulkach, a moje kochanie nic. Ożywił się dopiero przy zdalnie sterowanych autkach. Wasi też tacy niewrażliwi?
O wózkach było, więc zapytam o łóżeczka? Planujecie szczebelkowe czy bardziej w stylu turystycznych?
Trzeba było powiedziec facetowi chcę to kupić .. dlA CHłopa ochhy i achy nie są przekazem że chcesz to nabyć . Chłopu trzeba łopatologicznie prosto z mostu
Ja mam szczebelkowe
ja kupuje w h&m i na mnie leza super te ciuchy, pasuja jak na mnie szyte hihi ale raz mam 34 a raz 36, zalezy od modelu, a spodnie leza super, a nogawki to na mnie szyte chyba bo mam chude nogi hihi....I tak się zastanawiam, kto w H&M opracował taką dziwną rozmiarówkę ciążową. Normalnie noszę 40, czasem nawet 38, przytyć jeszcze nie zdążyłam, a nogawki w tych spodniach były tak wąskie, że musiałam latać po 42. No i czemu większość ciuszków mieli w kolorze czarnym, tudzież ciemnym fiolecie?
O wózkach było, więc zapytam o łóżeczka? Planujecie szczebelkowe czy bardziej w stylu turystycznych?
a co do lozeczka to oczywiscie ze szczebelkowe, to turystyczne to moze kupie na jakis wiekszy wyjazd...ono sie chyba nie nadaje zeby go na codzien uzywac, nie wiem...a zreszta to niby jak go uzywac dla niemowlaka, one sa przeciez wszystkie takie glebokie...
a to tez racja, od esprit sa zawyzone i od motherhood tez okropnie, mozna sie utopic, trzeba chyba 2 numery mniejsze zamawiac...bo kupilam bluzke 36 i wielka bardzo jestJa z ciążową rozmiarówką mam inne doświadczenia - normalnie noszę 40 a ciążowe kupuję 36, mam wrażenie, że ciążowe dla słoni robią. Kolorystyka faktycznie straszna
a co do kolorystyki ciuchow to ja az takich kolorowych ciuszkow nie kupuje takze mi to nie przeszkadza:-)
haha dobreAniam moim zdaniem trzeba to było wyrazić jeszcze prościej (z nimi faktycznie czasem inaczej się nie da): Kupujemy to, ja biorę Ty płacisz . Bo na Chce to kupić mogłyby się zacząć dyskusje typu A po co Ci to już teraz.
Ostatnia edycja:
Elma
Małgosia
a co do lozeczka to oczywiscie ze szczebelkowe, to turystyczne to moze kupie na jakis wiekszy wyjazd...ono sie chyba nie nadaje zeby go na codzien uzywac, nie wiem...a zreszta to niby jak go uzywac dla niemowlaka, one sa przeciez wszystkie takie glebokie...
Można używać dla niemowlaka tylko trzeba kupić podwieszane drugie dno(najczęściej są już razem w komplecie) i wtedy łóżeczko jest płyciutkie. Ale ja zostanę przy szczebelkowym a turystyczne na wyjazdy.
Elma
Małgosia
dziewczyny jak kupujecie pierwsze buciki dla dziecka to jaki rozmiar? 16, 17 czy jakie?? bo widze ze od 16 sie zaczynaja..
Jeśli to mają być butki takie do wózka czyli tylko do ozdoby to najczęściej mają rozmiarówkę ) 0-3 miesiące. Rozmiar 16 to już takie butki do nauki chodzenia.
dziewczyny jak kupujecie pierwsze buciki dla dziecka to jaki rozmiar? 16, 17 czy jakie?? bo widze ze od 16 sie zaczynaja..
Mój jak się urodził to 16 na niego pasowała Do nauki chodzenia miał buty 21
aniez - pięknie ujęte
aniez
Fanka BB :)
Justa sprawdziłam i ciuszki Pinokio mają się świetnie ciągłe prania znosiły super, a leżakowanie też im nie zaszkodziło... Coccodrillo też się dobrze trzyma :-) Miałam kilka ciuszków, których pochodzenia (marek) nie pamiętam- głównie prezentowych- no i niektóre są w kiepskim stanie wyblakłe i takie... no... niefajne Mój mąż patrzył na mnie z rozbawieniem i spytał kiedy te zakupy będą ustaliliśmy, że w styczniu, bo Wigilia u nas (cała rodzina się zwala) i możemy nie dychnąć finansowo
reklama
P
Paulka90
Gość
dziewczyny co myslicie o tym łóżeczku? wersja orzechowa mi się podoba...
16 EL.ZESTAW EXCLUSIVE ŁÓŻECZKO Z WYPOSAŻENIEM (819830338) - Aukcje internetowe Allegro
16 EL.ZESTAW EXCLUSIVE ŁÓŻECZKO Z WYPOSAŻENIEM (819830338) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: