moje dziewczyny mi wlasnie tez mowia: ze najlepsze wszystko co sie rozpina przez calosc, i zeby kupowac jak najmniej rzeczy przez glowke wkladanych, ja kupilam wczoraj kaftanik taki wlasnie kopertowka zawiazywany hihi slodziakja wogóle nie zakładałam 56, od razu 62, chwilkę wisiały na małym, ale zaraz były dobre...
poza tym zgadzam się z Elmą, bodziaki zamiast kaftaników, pajace zamiast wszystkiego innego i trylko rzeczy rozpinane przez całość, tak jest najłatwiej, a po co sobie życie utrudniać:-)
reklama
aniez
Fanka BB :)
Ja najbardziel lubiłam takie bodziaki: http://www.naszbobas.eu/_var/gfx/461cbbdb31f6529fb6f0af3a77b28d63.jpg
notabene firma Pinokio dla maluszka to była moja ulubiona marka- miękka bawełna i niedrogi ciuszek.
Też muszę zaglądnąć do pudła z najmniejszymi ciuszkami i zrobić remanent, żeby wiedzieć, co dokupić... ale może koło świąt się za to zabiorę, bo od 19/12 do 04/01 mam wolne
notabene firma Pinokio dla maluszka to była moja ulubiona marka- miękka bawełna i niedrogi ciuszek.
Też muszę zaglądnąć do pudła z najmniejszymi ciuszkami i zrobić remanent, żeby wiedzieć, co dokupić... ale może koło świąt się za to zabiorę, bo od 19/12 do 04/01 mam wolne
ja znawczynia wozkow to moze nie jestem, ale mysle ze nie jest to wozek dla niemowlaka...raczej dla starszego dziecka, na tym filmiku nie pokazuja jak on sie rozklada na plasko - napewno sie rozklada? z wygladu fajny i wyglada na lekki choc niezbyt stabilny (dlatego tez mysle ze cena jego nie jest wysoka - ale nie wiem) to moze by sie oplacalo go kupic chocby na pozniej...Do znawczyn wozkow
Znalazlam jogger, ktory nawet mi sie podoba. ktos powiedzial, ze w moim klimacie spacerowka, ktora da sie rozlozyc na plasko, bedzie wystarczajaca.
Bardzo prosze obejrzyjcie filmik i dajcie znac, co sadzicie o tym wozku, czy jest odpowiedni na poczatek...
InSTEP Safari Single Jogging Stroller - Video Demonstrations
o wlasnie o takie cos mi chodzi! super! tez takie bede kupowala:-)Ja najbardziel lubiłam takie bodziaki: http://www.naszbobas.eu/_var/gfx/461cbbdb31f6529fb6f0af3a77b28d63.jpg
A do mnie dotarła przesyłka z allegro z tymi rajstopami ciążowymi i gatkami pod i na brzuszek. Niby rozmiar M a jak na słonicę Jeszcze sobie dłuuuuuuugo w szafie poleżą;-) Ale bawełna fajna i nie będzie nic uciskać, bo tak fajowo szyte to wszystko. Ogólnie to zainteresowanym POLECAM
aniez
Fanka BB :)
A w ich pajacykach to jestem zakochana ze względu na wykończenie: Pajac PINOKIO z kolekcji KLARA zielony 62
Dziewczyny ja się teraz rozpiszę na temat wózka, do dzieła:-)
My z moim M cały czas byliśmy za X landerem XA - kopiuje link:
X-LANDER X-A XA 2009 GONDOLA+FOTEL+SPACERÓWKA (822946333) - Aukcje internetowe Allegro
Cenowo, gondola, spacerówka plus fotelik z adapterami trzeba dać minimum 1500-1600 zł.
A ostatnio przypadkowo weszłam do sklepu z wózkami i natrafiłam na taki wózek:
TAKO JUMPER X+FOTELIK+PARASOL +MEGA GRATIS!!! (817657698) - Aukcje internetowe Allegro
I zaczęlismy z M porównywać te wózki tzn. szerokości, wielkości, wagi i wychodzi na to że są takie same (minimalne różnice). Tylko ten kosztuje 1150 zł(u nas w sklepie tyle by nas wyszło wszystko) a tamten 1500-1600 zł. Potem poczytaliśmy opinie i użytkownicy tych wózków sobie je bardzo chwalą, a niektórzy piszą że to jest podróbka X-landera XA.
Kończąc chyba zdecydujemy się na ten drugi wózek, bo wydaje mi się, że nie ma co za firmę przepłacać. I mają też lepszą wersję kolorystyczną niż x lander.
Te dziewczyny, które chciały X-landera - porównajcie sobie, może też tak stwierdzicie:-)
X-LANDER X-A XA 2009 GONDOLA+FOTEL+SPACERÓWKA (822946333) - Aukcje internetowe Allegro
Cenowo, gondola, spacerówka plus fotelik z adapterami trzeba dać minimum 1500-1600 zł.
TAKO JUMPER X+FOTELIK+PARASOL +MEGA GRATIS!!! (817657698) - Aukcje internetowe Allegro
I zaczęlismy z M porównywać te wózki tzn. szerokości, wielkości, wagi i wychodzi na to że są takie same (minimalne różnice). Tylko ten kosztuje 1150 zł(u nas w sklepie tyle by nas wyszło wszystko) a tamten 1500-1600 zł. Potem poczytaliśmy opinie i użytkownicy tych wózków sobie je bardzo chwalą, a niektórzy piszą że to jest podróbka X-landera XA.
Kończąc chyba zdecydujemy się na ten drugi wózek, bo wydaje mi się, że nie ma co za firmę przepłacać. I mają też lepszą wersję kolorystyczną niż x lander.
Te dziewczyny, które chciały X-landera - porównajcie sobie, może też tak stwierdzicie:-)
Moim typem tez był X-lander, tylko ta waga:-(, a Tako jest jeszcze cięższy. Dla mnie jako matki mieszkającej na 4 pietrze to nie do przejścia.
Ostatnio zastanawiam sie nad tym:Mutsy Transporter 2009 (spac+gond+fotelik Citi)kurier gratis - 1979.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci oferuje wózki, foteliki i meble najlepszych firm : maxi cosi, mutsy, casualplay, baby vox
może wiecie coś na jego temat?
i nad tym:
Casualplay Vintage 2 spac+gond.Mako+Baby Zero - 2309.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci oferuje wózki, foteliki i meble najlepszych firm : maxi cosi, mutsy, casualplay, baby vox
Ostatnio zastanawiam sie nad tym:Mutsy Transporter 2009 (spac+gond+fotelik Citi)kurier gratis - 1979.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci oferuje wózki, foteliki i meble najlepszych firm : maxi cosi, mutsy, casualplay, baby vox
może wiecie coś na jego temat?
i nad tym:
Casualplay Vintage 2 spac+gond.Mako+Baby Zero - 2309.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci oferuje wózki, foteliki i meble najlepszych firm : maxi cosi, mutsy, casualplay, baby vox
reklama
no super!! i wykonczenia rzeczywiscie bardzo fajne! no i cenowo jak dla mnie to taniocha normalna (tutaj sa inne ceny - musze tyle euro zaplacic co za te pinokio zlotych)A w ich pajacykach to jestem zakochana ze względu na wykończenie: Pajac PINOKIO z kolekcji KLARA zielony 62
mi osobiscie sie te wozki wogole nie podobaja, ale to tylko kwestia gustu... a jesli chodzi o te roznice to ten xlander wyglada jakos bardziej zgrabniej bym powiedziala, na pierwszy rzut oka jego jakosc tez wydaje mi sie lepsza niz tego drugiego (i moze dlatego ta roznica w cenie), ale to tylko moje skromne zdanieDziewczyny ja się teraz rozpiszę na temat wózka, do dzieła:-)
Podziel się: