reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Ten stolik w stacjonarnych sklepach jest mega drogi. W realu po 321 widzialam. Natalka dostala taki od dziadkow na chrzciny i jest rewelacyjny. Odpielam mu nozki i dzidzia bawi sie lezac na brzuchu. Ogolnie polecam.

reklama
A ja pierdzielnięta koleje 2 pary butów sobie kupiłam.
M. to mnie kiedyś z tego powodu rzuci he he he

No to chwalę się.
Pierwsze laska założyła w domu i się okazały za duże. Chciała 190, utargowałam na 150,00 a zapłaciła 349 i mi skan paragonu przesłała nawet:-)
KOZAKI OFICERKI ROZMIAR 37 (1313255858) - Aukcje internetowe Allegro

W drugich się zakochałam od pierwszego wejrzenia, walczyłam dzielnie i przed chwilą wygrałam:
ZARA EXTRA MUSZKIETERKI KOLEKCJA 2011 NOWE 37 (1306775946) - Aukcje internetowe Allegro

Na swoje usprawiedliwienie mam to, że z tych dwóch par, które ostatnio zakupiłam jedne (na obcasie są super), a drugie nie miały zamka od wewnątrz, były wkładane, więc odesłałam, bo nie znoszę takich butów:
ZARA - KOZAKI SKÓRZANE 37 (1262784501) - Aukcje internetowe Allegro
Sprzedawca zwrócił mi kasę, więc pozwoliłam sobie znów zaszaleć;-)
Tych eskimosów co się Wam tak podobały ostatecznie nie kupiłam, bo mojego koloru nie mieli:-(
No i po przemyśleniu doszłam do wniosku, że jakoś średnio by mi pasowały, a takie klasyczne oficerki to kocham.

Ufff.. Teraz mogę już iść lulkać. Dobranoc:-)

Ostatnia edycja:
dobrze wiedziec ze jest taniej ten szczeniaczek trzeba bacie do sklepu wyslac po prezent dla wnusi:D a co do stolika to moj M zamawil w hurtowni bo zamwiaja tam towar do firmy i wyszedl nas cos ok220zl wiec wydaje mi sie ze ok tym bardziej ze teraz ceny zabawek szaleja
aha i jeszcze sie pochwale jakie krzeselko kupilismy malej:
Krzesełko do Karmienia BabyOno 24m Gwarancji HiT (1293932237) - Aukcje internetowe Allegro
to pomaranczowe z małpką ;)
Krzesełko bardzo ładne i spora przecena:-) Obyś jednak nie musiała reklamować i korzystać z serwisu tej firmy, bo ja miałam z nimi przeboje z zepsutym laktatorem. Niefajne doświadczenie:/

mnie juz glowa obli od tych zabawek roi sie i troi a ja dalej nie wiem co kupic. sieci sie przesciguja z cenami

akaata gasienice chcialam kupic ale marcowe dziewczyny powiedzialy ze nasze maludy za małe i nie zakapuja o co chodzi lepiej kupic po roczku

garnuszek fajny Niko lubi

szczeniaczek jest super podobno

a zreszta rozne opinie.

co do slimaka to podobny do garnuszeka trzeba wkladac klocki i cos gra

Mojemu dziecku to wystarczy dac lyzeczke rondelek i happy na maxa. Moze na mikolaja dostanie zestaw do kucharzenia jakis mały;-)

My mamy ślimaczka i szczniaczka uczniaczka. Mam je jeszcze po Weronice, takze troche zabawek i odpada mi w kupowaniu...hehe;-). Borys bawi sie ślimaczkiem, tzn na razie klockami z niego, no i dusi w ślimaczka żeby grał. Szczeniaczek jeszcze na połce, ale pamiętam,że Weronika bardzo go lubiła :tak:

Maja szczeniaczkiem się już bawi,aż piszczy jak go widzi (mamy pożyczoną wersję angielską, ale niedługo będzie się z nim musiała rozstać )

A ja oglądałam zdjęcia ze strony konkursowej gerbera od Zielonej.
Widzę,że w Meksyku są popularne meeeeeeeeeega opaski
ObtenerFoto.aspx

A ja ostatnio Mai kupiłam takie
1297807908
1302298286
1303817164
1307807850
1297808123

Przyszły i są śliczne

reklama
Do góry