reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
dzieki aga, jakos wczesniej bylam na tej stronie i nie zauwazylam tego napisu: wyswietl gazetke...:zawstydzona/y::-p:-D ale juz sprawdzilam oferte, te pudelka kolorowe z pokrywka sa fajne

no ja je widzialam, ale one sa takie plastikowe i przezroczyste, moze nie bardzo, ale widac co jest w srodku i jakos mnie to denerwowalo, ale mam takie inne z ikea, takie z grubszego plastiku, one do jakis regalow sa, bardzo fajne i tansze chyba

no ja je widzialam, ale one sa takie plastikowe i przezroczyste, moze nie bardzo, ale widac co jest w srodku i jakos mnie to denerwowalo, ale mam takie inne z ikea, takie z grubszego plastiku, one do jakis regalow sa, bardzo fajne i tansze chyba

te inne też mam ale one nie mają wieczka a to że widać dla dziecka lepiej SZymek patrzy na pudełko i wydłubuje z dna co tam chce wziąść . A tak by wywalał wszystko jakby nie wiedział co jest pod spodem

te inne też mam ale one nie mają wieczka a to że widać dla dziecka lepiej SZymek patrzy na pudełko i wydłubuje z dna co tam chce wziąść . A tak by wywalał wszystko jakby nie wiedział co jest pod spodem

Dwa że pudełka to i tak bałagan dla starszaka lepszy jest regał z pułkami gdzie dziecko podchodzi i bierze sobie zabawke jakś chce ale to juz dla większych

dzieki aga, jakos wczesniej bylam na tej stronie i nie zauwazylam tego napisu: wyswietl gazetke...:zawstydzona/y::-p:-D ale juz sprawdzilam oferte, te pudelka kolorowe z pokrywka sa fajne

Nie ma za co kochana... a co do skrzyń to mam takie 2 w carrefourze kiedyś kupione... ;-) świetne na graciarnię ale nie daj boże tam coś układać. My tam teraz piłeczki trzymamy....

U nas w realu jest promocja na duze sloiczki niektroych obiadkow gerbera 3,75 bodajze
zrobilismy niezly zapas
dobrze ze nie musze sie zastanawiac ktory wziac bo wiem ze mojemu mlodemu zasmakuje kazdy :)

reklama
Do góry