AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
dziewczyny ta gazetka z biedronki z promocjami dla dzieci, to jest gdzie na internecie? szukam ale nie moge znalezc tego...
http://www.biedronka.pl/oferta/inspiracje_tygodniowe/pomysly_pod_choinke/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny ta gazetka z biedronki z promocjami dla dzieci, to jest gdzie na internecie? szukam ale nie moge znalezc tego...
no ja je widzialam, ale one sa takie plastikowe i przezroczyste, moze nie bardzo, ale widac co jest w srodku i jakos mnie to denerwowalo, ale mam takie inne z ikea, takie z grubszego plastiku, one do jakis regalow sa, bardzo fajne i tansze chyba
te inne też mam ale one nie mają wieczka a to że widać dla dziecka lepiej SZymek patrzy na pudełko i wydłubuje z dna co tam chce wziąść . A tak by wywalał wszystko jakby nie wiedział co jest pod spodem
dzieki aga, jakos wczesniej bylam na tej stronie i nie zauwazylam tego napisu: wyswietl gazetke... ale juz sprawdzilam oferte, te pudelka kolorowe z pokrywka sa fajne
U nas w realu jest promocja na duze sloiczki niektroych obiadkow gerbera 3,75 bodajze
zrobilismy niezly zapas
dobrze ze nie musze sie zastanawiac ktory wziac bo wiem ze mojemu mlodemu zasmakuje kazdy