reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

te inne też mam ale one nie mają wieczka a to że widać dla dziecka lepiej SZymek patrzy na pudełko i wydłubuje z dna co tam chce wziąść . A tak by wywalał wszystko jakby nie wiedział co jest pod spodem
a to fakt

U nas w realu jest promocja na duze sloiczki niektroych obiadkow gerbera 3,75 bodajze
zrobilismy niezly zapas
dobrze ze nie musze sie zastanawiac ktory wziac bo wiem ze mojemu mlodemu zasmakuje kazdy :)
to tak jak alijce, smakuje wszystko na obiadek

daga - co herbatka nazywa sie grzaniec? jest z alkoholem:-) czy jak?:confused:

reklama
tak, herbatki nazywaja sie grzaniec, zawieraja w sobie alkohl. sa z tzw "pradem" :-). jest sliwkowa, owoce lesne i malinowa :-)

Daga- herbatki z pradem są the best- posilam sie nimi w robocie:)
a co do grzańców to bodajze z Kamisa są takie przyprawy do grzanca - piwa i wina imbirowa, malinowa ia jakas jeszcze. Boskie są....Jak juz definitywnie skoncze z cycem to się chyba spije na ciepło :)
A myu kupiliśy w niedziele smykowi zabawkę- szczeniaczka uczniaczka z FP i taka piramidke z kółek gratis dostaliśy. Antolek jest zachwycony- ciagnie go za ucho i cieszy sie jak mis mu spiewa albo gada

tez bylam wczoraj w realu i tez nakupowalm zupek dla malej(na szczęscie tez je wszytski:)) a poza tym sa w promocji kaszki bobovitu 2 za 9.98 jak dobrze pamietam.
A poza tym zabawki szczeniaczek uczniaczek 115zl, z tego co patrzylam najlepsza cena obecnie nawet na allegro sa drozsze

a my wczoraj zakupilismy na mikolaja dla malej:
Fisher Price MUZYCZNY ŚLIMAK 1,2,3 + GRATIS (1304040395) - Aukcje internetowe Allegro
a na gwiazdke:
AKTYWNY STOLICZEK DWUJĘZYCZNY,STOLIK FISHER-PRICE (1292921667) - Aukcje internetowe Allegro
:)

hehe, dobre na jesienne wieczory;-)

hehe to powiem mamie niech zakupi tego troche dla mnie, bo akurat w czwartek tu u mnie bedzie to sie napijemy grzanca

Daga- herbatki z pradem są the best- posilam sie nimi w robocie:)
a co do grzańców to bodajze z Kamisa są takie przyprawy do grzanca - piwa i wina imbirowa, malinowa ia jakas jeszcze. Boskie są....Jak juz definitywnie skoncze z cycem to się chyba spije na ciepło :)
A myu kupiliśy w niedziele smykowi zabawkę- szczeniaczka uczniaczka z FP i taka piramidke z kółek gratis dostaliśy. Antolek jest zachwycony- ciagnie go za ucho i cieszy sie jak mis mu spiewa albo gada

Piłam już kiedyś ten wynalazek całkiem niezły

pychota, nie ma jak to etanol przemycony pod postacia "ti tajm" :-D

tez bylam wczoraj w realu i tez nakupowalm zupek dla malej(na szczęscie tez je wszytski:)) a poza tym sa w promocji kaszki bobovitu 2 za 9.98 jak dobrze pamietam.
A poza tym zabawki szczeniaczek uczniaczek 115zl, z tego co patrzylam najlepsza cena obecnie nawet na allegro sa drozsze

a my wczoraj zakupilismy na mikolaja dla malej:
Fisher Price MUZYCZNY ŚLIMAK 1,2,3 + GRATIS (1304040395) - Aukcje internetowe Allegro
a na gwiazdke:
AKTYWNY STOLICZEK DWUJĘZYCZNY,STOLIK FISHER-PRICE (1292921667) - Aukcje internetowe Allegro
:)

w auchan za 108 zł:-)

reklama
W auchanie po świętach zawsze jest super promo na zabawki he he .
a ten stolik w realu to chyba ze 300 zł kosztował ostatnio jak byłam .

Daga - he he namawiasz nas do złego :)

Do góry