reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Dzięki:)
Byłam w Biedronie -mają jeszcze promocję 72szt za 39,99zł rozm.5 (na noc używam bo jak mój dzieć zacznie sikać to końca nie ma) w tej samej cenie jest chyba 86szt rozm 4... niestety nie ma 4+ buuu

reklama
Byłam dziś w Biedronie i potwierdzam. Kupiłam jeszcze kpl skarpeteczek 2 pary za 3,49, kpl. smoczków Disney 2 sztuki 5,49zł, zestaw 2 soczków BoboVita za 3,19zł, Były jeszcze ciepłe rajstopy dla małej za 3zł ale same duże rozmiary zostały. Z Disneya po 5,49zł były jeszcze kpl łyżeczka+widelec, słodka buteleczka z nakrętką w kształcie Kubusia na piciu, fajne szczotki do butelek i różne smoczki pakowane po 2 szt. Kupiłam jeszcze takie fajne gipsowe obrazki do malowania z farbkami i pedzelkami dla dzieci znajomych po 1,99zł!!! Super zabawa dla dzieciaków!

dobra, sprawa fotelika sie wyjasnila jak moj maz powiedzial ze kupuje tylko z isofixem i koniec... takze wezme chyba ten od roemer... jeszcze mam troche czasu, bo alijka jeszcze spoko w maxi cosi pasuje... moja malutka modeleczka
acha i maz udal sie sam na zakupy i przytargal dla niuni smoczek i zapinke od rock star baby czarny z namalowana trupia czacha, bylismy dzis na miescie na spacerze i jakies tam baby nasz zaczepialy (ze wzgledu na wozek) i zagladaja do niuni a tam taka slodka na rozowo ubrana dziewczynka z przypieta trupia czacha... panie oczywiscie nie skumaly zartu i sie dziwnie na nas popatrzyly...hehe

dobra, sprawa fotelika sie wyjasnila jak moj maz powiedzial ze kupuje tylko z isofixem i koniec... takze wezme chyba ten od roemer... jeszcze mam troche czasu, bo alijka jeszcze spoko w maxi cosi pasuje... moja malutka modeleczka
acha i maz udal sie sam na zakupy i przytargal dla niuni smoczek i zapinke od rock star baby czarny z namalowana trupia czacha, bylismy dzis na miescie na spacerze i jakies tam baby nasz zaczepialy (ze wzgledu na wozek) i zagladaja do niuni a tam taka slodka na rozowo ubrana dziewczynka z przypieta trupia czacha... panie oczywiscie nie skumaly zartu i sie dziwnie na nas popatrzyly...hehe
ma Twój małz poczucie humoru, nie powiem:D

hahhahaha
zajebiste z tym smokulem heh

dziewuchy widziały wy gazetkę z ofertą swiąteczną w biedzie?
Od 15 chyba będą fajne rzeczy dla bąków- min fajny ślimak z klockami FP i chodzik- jeżdzik-pchacz czy coś takiego. Poza tym duży wybó swiątecznych gadżetów....kurde - jakby nie było za 1.5 mca Christmas Time:)

dziewuchy widziały wy gazetkę z ofertą swiąteczną w biedzie?
Od 15 chyba będą fajne rzeczy dla bąków- min fajny ślimak z klockami FP i chodzik- jeżdzik-pchacz czy coś takiego. Poza tym duży wybó swiątecznych gadżetów....kurde - jakby nie było za 1.5 mca Christmas Time:)
to do zobaczenia w biedronce obok Ciebie, bo w tej kolo mnie na pewno nic nie bedzie:p

Nic mi nie mówcie...
Dziś weszłam do TESCO a tam paczki na mikołaja w różnych wariantach, mikołajki z czekolady itp i tak stoję i myślę czy już mamy grudzień i na jutro paczki potrzebne:baffled:

od 15 listopada ?? wow już?? no to kurcze dobrze, że pensję dostaję do 15 :-D akurat jakaś gotówka będzie żeby do biedy pojechać!! oby tylko w tej mojej coś było!! jakby któraś w swojej miała to niech zrobi foty i jakby co piszę się, żeby zakupiła dla mnie ;-)

reklama
Ja tam mam już gwiazdke z głowy znaczy prezenty nabyte :)
I jedną zabawku kupiłam za 70 zł dwa tyg temu a teraz już kosztuje 94 na allegro .
Ja mam schowane i mam w nosie szał prezentowy, zawsze tak robie

Do góry