reklama
Byłam dziś w Biedronie i potwierdzam. Kupiłam jeszcze kpl skarpeteczek 2 pary za 3,49, kpl. smoczków Disney 2 sztuki 5,49zł, zestaw 2 soczków BoboVita za 3,19zł, Były jeszcze ciepłe rajstopy dla małej za 3zł ale same duże rozmiary zostały. Z Disneya po 5,49zł były jeszcze kpl łyżeczka+widelec, słodka buteleczka z nakrętką w kształcie Kubusia na piciu, fajne szczotki do butelek i różne smoczki pakowane po 2 szt. Kupiłam jeszcze takie fajne gipsowe obrazki do malowania z farbkami i pedzelkami dla dzieci znajomych po 1,99zł!!! Super zabawa dla dzieciaków!
dobra, sprawa fotelika sie wyjasnila jak moj maz powiedzial ze kupuje tylko z isofixem i koniec... takze wezme chyba ten od roemer... jeszcze mam troche czasu, bo alijka jeszcze spoko w maxi cosi pasuje... moja malutka modeleczka
acha i maz udal sie sam na zakupy i przytargal dla niuni smoczek i zapinke od rock star baby czarny z namalowana trupia czacha, bylismy dzis na miescie na spacerze i jakies tam baby nasz zaczepialy (ze wzgledu na wozek) i zagladaja do niuni a tam taka slodka na rozowo ubrana dziewczynka z przypieta trupia czacha... panie oczywiscie nie skumaly zartu i sie dziwnie na nas popatrzyly...hehe
acha i maz udal sie sam na zakupy i przytargal dla niuni smoczek i zapinke od rock star baby czarny z namalowana trupia czacha, bylismy dzis na miescie na spacerze i jakies tam baby nasz zaczepialy (ze wzgledu na wozek) i zagladaja do niuni a tam taka slodka na rozowo ubrana dziewczynka z przypieta trupia czacha... panie oczywiscie nie skumaly zartu i sie dziwnie na nas popatrzyly...hehe
ma Twój małz poczucie humoru, nie powiemdobra, sprawa fotelika sie wyjasnila jak moj maz powiedzial ze kupuje tylko z isofixem i koniec... takze wezme chyba ten od roemer... jeszcze mam troche czasu, bo alijka jeszcze spoko w maxi cosi pasuje... moja malutka modeleczka
Katik
...jestem mamą...
hahhahahadobra, sprawa fotelika sie wyjasnila jak moj maz powiedzial ze kupuje tylko z isofixem i koniec... takze wezme chyba ten od roemer... jeszcze mam troche czasu, bo alijka jeszcze spoko w maxi cosi pasuje... moja malutka modeleczka
zajebiste z tym smokulem heh
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
dziewuchy widziały wy gazetkę z ofertą swiąteczną w biedzie?
Od 15 chyba będą fajne rzeczy dla bąków- min fajny ślimak z klockami FP i chodzik- jeżdzik-pchacz czy coś takiego. Poza tym duży wybó swiątecznych gadżetów....kurde - jakby nie było za 1.5 mca Christmas Time
Od 15 chyba będą fajne rzeczy dla bąków- min fajny ślimak z klockami FP i chodzik- jeżdzik-pchacz czy coś takiego. Poza tym duży wybó swiątecznych gadżetów....kurde - jakby nie było za 1.5 mca Christmas Time
to do zobaczenia w biedronce obok Ciebie, bo w tej kolo mnie na pewno nic nie bedziedziewuchy widziały wy gazetkę z ofertą swiąteczną w biedzie?
od 15 listopada ?? wow już?? no to kurcze dobrze, że pensję dostaję do 15 akurat jakaś gotówka będzie żeby do biedy pojechać!! oby tylko w tej mojej coś było!! jakby któraś w swojej miała to niech zrobi foty i jakby co piszę się, żeby zakupiła dla mnie ;-)
reklama
Podziel się: