reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Nie mierzyliśmy, więc dzięki za sugestie.

Daga - do Maciuszka planujemy się właśnie wybrać, bo nawet na Allegro się wystawiają i ceny mają super;-)

W szale zakupów kupiliśmy jeszcze nianię i jak tylko przyjdzie to Lence eksmisję z naszej sypialni zafundujemy do której się od dłuższego czasu przymierzamy.
Niania Fisher Price, taka:
FISHER PRICE NIANIA ELEKTRONICZNA / LAMPKA M7933 (1274573522) - Aukcje internetowe Allegro
Tania i chyba wszystko czego oczekujemy to ma. Zobaczymy jak się w praktyce sprawdzi;-)

reklama
Niania Fisher Price, taka:
FISHER PRICE NIANIA ELEKTRONICZNA / LAMPKA M7933 (1274573522) - Aukcje internetowe Allegro
Tania i chyba wszystko czego oczekujemy to ma. Zobaczymy jak się w praktyce sprawdzi;-)
Mam taką -tylko nie wiem czy nie widać czy ta jest inna -bo moja ten nadajnik ma z kablem tzn nie jest na baterie -a tu wygląda jakby była... hmmm sprawdza się tylko właśnie szkoda ze moja nie może być w dwóch wersjach bo mogłabym używać np jak mała dosypia na balkonie

Mam taką -tylko nie wiem czy nie widać czy ta jest inna -bo moja ten nadajnik ma z kablem tzn nie jest na baterie -a tu wygląda jakby była... hmmm sprawdza się tylko właśnie szkoda ze moja nie może być w dwóch wersjach bo mogłabym używać np jak mała dosypia na balkonie
Fajnie, że się sprawdza, bo w sumie w ciemno brałam sugerując się raczej firmą;-) Na aukcji piszą, że:
odbiornik zasilany poprzez zasilacz i baterie 3 x AAA

Elwie to krzesełko super- bardoz mi się podoba- zwłaszcza niebieskie ;D ...mozliwe że też takie nabędę bo powoli sie rozglądam...

Fajne Szymek też miał pchacza i Oli też pożycze od kolezanki tego samego
O takiego
Interaktywny chodzik pchacz vtech edukacyjny *125 (1283290962) - Aukcje internetowe Allegro
fajne te zabawki bo nawet jak nielaził to siedział i sobie pykał na tym panelu w tym vtech ten panel się jeszcze cały wyciaga więc dziecko osobno może się tym bawić

reklama
Justa superowe to.

Byłam w lidlu ale nie było pamparsów 4 już.

W tesco od 28.10 ma byc promocja na pampki te w kartonach za niecałe 95zeta.

Dziewczyny pamiętacie jaki rozmiar pościeli potrzebny do łóżeczka 120x60, bo muszę zakupić drugi komplet a Ola śpi i nie mam jak zmierzyć. Ratujcie!!!!!!!!!!

Do góry