reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Piękna i kolorowa ta pościel. Cena równie piękna:D
Czy te kolory nie rozpraszają malucha w czasie snu?
Lenka ma raczej takie neutralne kolorki i bez wzorów, bo ja za wzorami nie przepadam.
No, ale może z okazji ukończenia przez Nią pół roku zaszaleję?;-)

Ola lubi tą pościel czasami jak sobie lezy to sobie maca te zwierzatka bo one niektóre sa naszyte i mają różne faktury .
Tylko kołderka jak dla mnie jest troszkę za duża do łóżeczek tych 120na 60 ochraniacz tak samo ale tego akurat nie widac bo jest zawinięty kawałek dalej z tego też powodu nie używam tej falbanki pod materac .
Ja ją miałam przysłana ze stanów na dużo niższą kaskę dlatego się skusiłam , mam tez do kompletu karuzelke.
Posciel miał już Szymek także cena rozłozyła się na dwoje dzieci he he

reklama
A my mamy taki pchacz-jeździk FISHER-PRICE HIPOPOTAM JEŹDZIK,PCHACZ SUPER CENA (1266026446) - Aukcje internetowe Allegro
Ale na razie jest schowany.

Wczoraj zaszalałam w ciuszku i kupiłam małej kilkanaście czapek, w tym dwie czapki mikołajowe, 2 pracy rękawiczek, jeden jesienny kombinezon i takie spodnie narciarskie dla 2 latki, które pożyczymy teraz chrześnicy mojej. Za wszystko dałam całe 25 zł, w tym te spodnie za 2 zł :-D Więc jak tu nie kupić.
Ale oczywiście zapominalska ze mnie i wszystko zostało u mamy, więc dziś musiała mi to wysłać pocztą. :eek:

moja mama chce już powoli zaopatrzyć się w prezenty dla Natalki na święta i dostałam bojowe zadanie znaleźć zabawkę no i mam problem bo nie wiem co może wy mi podpowiecie co najlepiej kupić ?

Ta kula to istna kopia małpki z fishera , jak to miło jak nie potrafia nic swojego wymyśleć he he
Ola ostatnio bardzo lubi zabawke po Szymku
FISHER PRICE GĄSIENICA GAWĘDZIARKA 2GRATISYw 24h (1277420838) - Aukcje internetowe Allegro
Szymek się tym bawił sporo później ale ona bardzo to lubi .
garnuszek też mamy ale narazie nie jest nim zainteresowana .
bardzo lubi tez klocki sensoryczne mam ich sporo bo kiedyś dostałam za jakies punkty z tesco
wygladaja tak
KLOCKI sensoryczne - FISHER PRICE (1279788866) - Aukcje internetowe Allegro
do tych klocków jest potem sporo różnych zabawek
np taka
Fisher Price Żyrafa + Klocki sensoryczne zoo (1281620881) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE SŁOŃ + KLOCKI SENSORYCZNE słonik (1287624101) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry