wczoraj byłam w PEPCO i są fajne czapeczki ja kupiłam jedną fioletową z polarku ocieplana za 6,99 a druga z dzianinki w kolorowe paseczki też cieplejsza za 3,99. Są też super dresiki po 29,99 i kombinezony zimowe za 36zł
reklama
Aniam czy TY lub Twe sasiadki nie przetestowałyscie jakiegos wozka?? :-)
dużo się takich znajdzie nie moja wina że mam milion koleżanek tu z forum Szymkowego z którymi się widuje. A sama wózków miałam w sumie 6 , a obok mnie mieszka z 10 szt mam z takim wózkowymi dziećmi. nawet bliźniaki mam u siebie na ulicy ale mają już ponad rok ( chłopiec i dziewczynka )
Tylko na naszym jakoś jeszcze żadnych spotkań nie było a szkoda
Ostatnia edycja:
aniam - no i super, że tyle babek i wózków w zasięgu łapek masz. Zawsze bardziej ufam ocenie kogoś, kto przetestował niż sprzedawcom w sklepach.
a ja dzisiaj krzesełko do karmienia wybrałam, takie:
KRZESELKO DO KARMIENIA NIEMIECKI MODEL 2 KOLORY (1269599951) - Aukcje internetowe Allegro
(zielone)
Inne mi się też turkusowe podobało, ale nie ma regulacji tacki.
Czy ta regulacja w ogóle jest przydatna?
Doświadczone mamy proszę o pomoc:-)
KRZESELKO DO KARMIENIA NIEMIECKI MODEL 2 KOLORY (1269599951) - Aukcje internetowe Allegro
(zielone)
aniam - no i super, że tyle babek i wózków w zasięgu łapek masz. Zawsze bardziej ufam ocenie kogoś, kto przetestował niż sprzedawcom w sklepach.
(zielone)
Dla mnie tak bo można dziecko deczko " przytrzasnąć ta tacką . zalezy oczywiściw jakie jest dziecko ,ale Szymon jak miał za duzo wolności potrafił sie znaleźć na tacce ( stawał na niej ) także moim zdaniem przydatne .
Już własnie miałam spytać o kolor , bo to czarne to jest straszne
Co do wózków to akurat nie testowałam ( bo o nim akurat była mowa ) słyszałam tylko marudzenie kolezanki z którą byłam na spacerze a właśnie jakiś chicco ma he he .
No u mnie fajnie bo nigdy na spacer nie chodze sama.
(zielone)
Dla mnie tak bo można dziecko deczko " przytrzasnąć ta tacką . zalezy oczywiściw jakie jest dziecko ,ale Szymon jak miał za duzo wolności potrafił sie znaleźć na tacce ( stawał na niej ) także moim zdaniem przydatne .
Już własnie miałam spytać o kolor , bo to czarne to jest straszne
Co do wózków to akurat nie testowałam ( bo o nim akurat była mowa ) słyszałam tylko marudzenie kolezanki z którą byłam na spacerze a właśnie jakiś chicco ma he he .
No u mnie fajnie bo nigdy na spacer nie chodze sama.
no właśnie to drugie miało welurową wkładkę.. i sądziłam, że to też ma.. a teraz doczytałam, że nie ma (dzięki za zwrócenie uwagi, gapa ze mnie!) nie kupiłam jeszcze, tylko do obserwowanych dodałam.. uff..elvie lenka nie będzie się parzyć w tym krzesełku ?? nie to że ci coś odradzam bo się zupełnie nie znam ale pierwsze co mi się rzuciło w oczy to te błyszczące tworzywo
drugie jest takie:
KRZESELKO DO KARMIENIA - ANGIELSKI MODEL +GRATISY (1272835370) - Aukcje internetowe Allegro
jakieś czary, napisałam się i mi znikło a potem drugi raz pisze i się pojawiło:-)
doczytałam właśnie, że to drugie ma również blat regulowany, tylko na wizualizacji tego tak nie eksponują jak przy krzesełku niemieckim.
Wybór zatem pada na angielskie, kolor turkusowo-niebieski:-)
doczytałam właśnie, że to drugie ma również blat regulowany, tylko na wizualizacji tego tak nie eksponują jak przy krzesełku niemieckim.
Ostatnia edycja:
reklama
beti1982
III'2008 i IV'2010
jakieś czary, napisałam się i mi znikło a potem drugi raz pisze i się pojawiło:-)
A nie niebiesko-szary;-)
Poza tym gratisy też robią swoje
Podziel się: