reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
ja kupowalam u mamotato
ale szczerze powiedziawszy posciel jaka mialam dla Hani polecam bardziej
bo ta mamotato widac ze szyja sobie w jakims malym zakladziku jak skladam to nierowna jest itp
polecam duzo bardziej tą antybakteryjna
to jest ta sama firma co masz spiworek dla Boryska
Ferretti
bardzo dobra gatunkowo i mozna prac w 60 stopniach
ale nei wiem ktory sprzedawca majacy ja jest godny poelcenia bo ja kupowalam w sklepie
ja też byłam i się nie wcisnęłam w to co znalazłam, a znalazłam nieiwele bo stopę mam małą 35/36. Będę bez kozaków tej zimy, trudno :). Ludzie mają większe problemy niż grube nogi :)
ja znowu mam chude łydki
wszystkie buty mi wiszą w łydkach i co z tego jak mam górę ubitą
tyaka figura wyglada smiesznie
kazdy ma swoje bolaczki :)

Kwiatuszku - ja mam mamotato i jest ok, równiutka i się super prasuje, w przeciwieństwie do tej z milpolu (14-częściowej)

Sama się za pościelą nie rozglądam, bo mam 3 komplety i nam to wystarcza, ale ochraniacz długi bym chętnie nabyła, bo póki co montujemy Lenie dwa, aby była z każdej strony zabezpieczona.

Kwiatuszku - ja mam mamotato i jest ok, równiutka i się super prasuje, w przeciwieństwie do tej z milpolu (14-częściowej)

Sama się za pościelą nie rozglądam, bo mam 3 komplety i nam to wystarcza, ale ochraniacz długi bym chętnie nabyła, bo póki co montujemy Lenie dwa, aby była z każdej strony zabezpieczona.

Ja mam ochraniacz na całe łózko

reklama
Piękna i kolorowa ta pościel. Cena równie piękna:D
Czy te kolory nie rozpraszają malucha w czasie snu?
Lenka ma raczej takie neutralne kolorki i bez wzorów, bo ja za wzorami nie przepadam.
No, ale może z okazji ukończenia przez Nią pół roku zaszaleję?;-)

Do góry