reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
ja kupowalam u mamotato
ale szczerze powiedziawszy posciel jaka mialam dla Hani polecam bardziej
bo ta mamotato widac ze szyja sobie w jakims malym zakladziku jak skladam to nierowna jest itp
polecam duzo bardziej tą antybakteryjna
to jest ta sama firma co masz spiworek dla Boryska
Ferretti
bardzo dobra gatunkowo i mozna prac w 60 stopniach
ale nei wiem ktory sprzedawca majacy ja jest godny poelcenia bo ja kupowalam w sklepie
wszystkie buty mi wiszą w łydkach i co z tego jak mam górę ubitą
tyaka figura wyglada smiesznie
kazdy ma swoje bolaczki
ale szczerze powiedziawszy posciel jaka mialam dla Hani polecam bardziej
bo ta mamotato widac ze szyja sobie w jakims malym zakladziku jak skladam to nierowna jest itp
polecam duzo bardziej tą antybakteryjna
to jest ta sama firma co masz spiworek dla Boryska
Ferretti
bardzo dobra gatunkowo i mozna prac w 60 stopniach
ale nei wiem ktory sprzedawca majacy ja jest godny poelcenia bo ja kupowalam w sklepie
ja znowu mam chude łydkija też byłam i się nie wcisnęłam w to co znalazłam, a znalazłam nieiwele bo stopę mam małą 35/36. Będę bez kozaków tej zimy, trudno . Ludzie mają większe problemy niż grube nogi
wszystkie buty mi wiszą w łydkach i co z tego jak mam górę ubitą
tyaka figura wyglada smiesznie
kazdy ma swoje bolaczki
Fajowe;-)hejka
dostalismy prezent takie cos:
Fisher Price MUZYCZNY CHODZIK 2 w 1 W-wa SKLEP (1285824697) - Aukcje internetowe Allegro
fajne co???
Kwiatuszku - ja mam mamotato i jest ok, równiutka i się super prasuje, w przeciwieństwie do tej z milpolu (14-częściowej)
Sama się za pościelą nie rozglądam, bo mam 3 komplety i nam to wystarcza, ale ochraniacz długi bym chętnie nabyła, bo póki co montujemy Lenie dwa, aby była z każdej strony zabezpieczona.
Sama się za pościelą nie rozglądam, bo mam 3 komplety i nam to wystarcza, ale ochraniacz długi bym chętnie nabyła, bo póki co montujemy Lenie dwa, aby była z każdej strony zabezpieczona.
Kwiatuszku - ja mam mamotato i jest ok, równiutka i się super prasuje, w przeciwieństwie do tej z milpolu (14-częściowej)
Ja mam ochraniacz na całe łózko
120x90Dziewczyny pamiętacie jaki rozmiar pościeli potrzebny do łóżeczka 120x60, bo muszę zakupić drugi komplet a Ola śpi i nie mam jak zmierzyć. Ratujcie!!!!!!!!!!
Jaki? Jak możesz to wrzuć link.Ja mam ochraniacz na całe łózko
Jaki? Jak możesz to wrzuć link.
To jest ochraniacz którego samego raczej nie kupisz pochodzi z pościeli fisher price
FISHER PRICE PRECIOUS PLANET POSCIEL Z KOLDERKA 4C (1273603405) - Aukcje internetowe Allegro
tylko ja mam z rainforesta
reklama
Piękna i kolorowa ta pościel. Cena równie piękna
Czy te kolory nie rozpraszają malucha w czasie snu?
Lenka ma raczej takie neutralne kolorki i bez wzorów, bo ja za wzorami nie przepadam.
No, ale może z okazji ukończenia przez Nią pół roku zaszaleję?;-)
Czy te kolory nie rozpraszają malucha w czasie snu?
Lenka ma raczej takie neutralne kolorki i bez wzorów, bo ja za wzorami nie przepadam.
No, ale może z okazji ukończenia przez Nią pół roku zaszaleję?;-)
Podziel się: