reklama
aniam - a jak ten maclaren XT się w zimie sprawdza? Czy on raczej na lato? Mnie te małe koła przerażają. Ten mx3 to z czego ma te koła - plastik czy guma? Podobają mi się oba i skoro polecasz to chyba się skuszę, bo kupiłam X-lander XT i on mnie doprowadza do szału, bo mu się rączka rusza.
Czy inne posiadaczki X-landerów też mają chwiejne raczki w wózkach? Ja mam model XT i mi się rusza tak do góry i na dół jakby i za nic tego ustawić nie można aby się nie ruszało.
Czy inne posiadaczki X-landerów też mają chwiejne raczki w wózkach? Ja mam model XT i mi się rusza tak do góry i na dół jakby i za nic tego ustawić nie można aby się nie ruszało.
cena normalna bym powiedziała dałam za niego 649 z miesiąc temu i już w nim bedziesz wozić ?
ja go dla Szymka kupiłam dla małych dzieci moim zdaniem się nie nadaje .
ale to tylko moje zdanie oczywiście
a dlaczego się nie nadaje???? Przecież jest od 9 kg. Ja właśnie przynioslam z piwnicy fotelik po Werci 9-18kg i mam zamiar Borysa juz nim wozic, bo synek się już nie mieści w ten pierwszy. Fakt ,że będe go wozic w pozycji leżącej, a le skoro jest od 9kg to w czym problem??
Maclaren nie jest tylko super z nazwy bo to świetny wózek .
\mam go dwa lata i nic w nim nie wymieniałam
jexdzi jak nowy , tapicerka jest jak nowa .
Ja śmigałam troszkę komunikacją miejską wtedy to ma znaczenie ta waga .
jest mały po złozeniu itp .
A czym się róznią ?
Maclaren za 450 się nie rozkłada .
ten co ja mam ( za tysiaka sto ) sie rozkłada i ma wsio że można dzieci już od niemowlaka wozić .
Te najdroższe XLR maja wkładke dodatkową na siedzisku , szersze to siedzisko lekko wieksze koła .
Ja mam dwa wózki tej formy XT i MX3 i jak dla mnie nie ma lepszych spacerówek a wierz mi już kilka sama wózków miałam i kilka wypróbowałam gdzies u kogoś .
mój x-landerek też jest fajny, zgrabniutki , wszędzie się mieści, komunikacją miejską też z nim jechalam :-), rozkłada sie do spanka i jest wygodny bo szeroki:-), ja tam go kocham :-)
A który X-lander masz? Lata Ci rączka?mój x-landerek też jest fajny, zgrabniutki , wszędzie się mieści, komunikacją miejską też z nim jechalam :-), rozkłada sie do spanka i jest wygodny bo szeroki:-), ja tam go kocham :-)
cena normalna bym powiedziała dałam za niego 649 z miesiąc temu i już w nim bedziesz wozić ?
ja go dla Szymka kupiłam dla małych dzieci moim zdaniem się nie nadaje .
ale to tylko moje zdanie oczywiście
.
od jutra juz w nim bedzie jezdzila, jes za dluga do tych poczatkowych juz jest za dluga. nozki ma juz podgiete, wiec konieczna jest zmiana.
acha no i sa jeszcze inne fajne wozki na swiecie oprocz maclarena :-)
Ostatnia edycja:
A który X-lander masz? Lata Ci rączka?
nic mi nie lata:-)
mam dwa x-landery , ale tu piszemy o tym lżejszym czyli mam na mysli x-go.
reklama
W spacerowce xa lekko rusza sie raczka, to normalne.
hehehe to ja chyba tego nie zauważyłam:-), ale w x-go, napewno się nie rusza bo to parasolka i rączki ma dwie :-)
Podziel się: