Co masz na myśli pisząc "lekko"?W spacerowce xa lekko rusza sie raczka, to normalne.
Bo u mnie to zakres latania ma do 5cm i mi utrudnia to jazdę. Chyba nie powinno tak być. Po doświadczeniach z rewelacyjną gondolą ten XT mnie wkurza potwornie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co masz na myśli pisząc "lekko"?W spacerowce xa lekko rusza sie raczka, to normalne.
moja kuzynka tez ma, naprawde jest super!mój x-landerek też jest fajny, zgrabniutki , wszędzie się mieści, komunikacją miejską też z nim jechalam :-), rozkłada sie do spanka i jest wygodny bo szeroki:-), ja tam go kocham :-)
cena normalna bym powiedziała dałam za niego 649 z miesiąc temu i już w nim bedziesz wozić ?
ja go dla Szymka kupiłam dla małych dzieci moim zdaniem się nie nadaje .
ale to tylko moje zdanie oczywiście
Maclaren nie jest tylko super z nazwy bo to świetny wózek .
\mam go dwa lata i nic w nim nie wymieniałam
jexdzi jak nowy , tapicerka jest jak nowa .
Ja śmigałam troszkę komunikacją miejską wtedy to ma znaczenie ta waga .
jest mały po złozeniu itp .
A czym się róznią ?
Maclaren za 450 się nie rozkłada .
ten co ja mam ( za tysiaka sto ) sie rozkłada i ma wsio że można dzieci już od niemowlaka wozić .
Te najdroższe XLR maja wkładke dodatkową na siedzisku , szersze to siedzisko lekko wieksze koła .
Ja mam dwa wózki tej formy XT i MX3 i jak dla mnie nie ma lepszych spacerówek a wierz mi już kilka sama wózków miałam i kilka wypróbowałam gdzies u kogoś .
A ja myślałam ze wózek się pcha a nie nosi...
Daga super ten fotelik.
Co do kozaków to ja preferuje oficerki, bo jakoś nie wyobrażam sobie po sliskich chodnikach na szpilach biegać; choć ja to w ogóle na plaskim zazwyczaj chodze
Oficerki tak, szpilki też tak. Mój stary, jak widzi kozaki na szpilce to się zastanawia co za debil to wymyślił... no jest to trochę jak Maclaren na wielki śnieg :-) no ale czasem fasonu i szyku trzeba zadać, nie?
aniam - a jak ten maclaren XT się w zimie sprawdza? Czy on raczej na lato? Mnie te małe koła przerażają. Ten mx3 to z czego ma te koła - plastik czy guma? Podobają mi się oba i skoro polecasz to chyba się skuszę, bo kupiłam X-lander XT i on mnie doprowadza do szału, bo mu się rączka rusza.
Czy inne posiadaczki X-landerów też mają chwiejne raczki w wózkach? Ja mam model XT i mi się rusza tak do góry i na dół jakby i za nic tego ustawić nie można aby się nie ruszało.
Nie no jasne, to nie typowa lekka spacerówka. Ale ja poza wrzuceniem wózka do bagażnika samochodu i ewentualnie jakieś schody, podczas spaceru, to nie noszę, więc to nie miało dla mnie znaczenia. Przyznam się, że tak jak 13 do końca nie mogę się przekonać do spacerówek tzw. lasek. Rozważam zakup na latoanna - 11 kilo wózka to kloc a nie wózek bynajmniej dla mnie , ja jak aniez mam maclarena który wazy 6 kg do tego 8 kilo OLki to i tak już jest sporo plus Oli ubranie jakieś rzeczy w wózku itp . a dzieci rosną a nie maleją .
Nie no jasne, to nie typowa lekka spacerówka. Ale ja poza wrzuceniem wózka do bagażnika samochodu i ewentualnie jakieś schody, podczas spaceru, to nie noszę, więc to nie miało dla mnie znaczenia. Przyznam się, że tak jak 13 do końca nie mogę się przekonać do spacerówek tzw. lasek. Rozważam zakup na lato
CHICCO *MULTIWAY +Folia+Pokrowiec+Barierka 2kolory (1283015716) - Aukcje internetowe Allegro
czegoś takiego, ale tylko dlatego, że na wakacje bym chciała, a poprzedni wózek podróży samolotowych nie wytrzymał.
Ale każdy dobiera wózek do swoich potrzeb.