reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

KAtik, ja mam problem z kupowaniem na aukcjach. Tutejsze banki nie czaja co to jest PAypal. No i nawet jesli mozna placic karta, to my nie mamy kredytowej, a tutejsze debetowe maja blokade na transakcje dokonywane w internecie. Gdyby bylo inaczej zycie mialabym znacznie latwiejsze.

reklama
Katik wózki jeep robi firma hauck na licencji pewno a firma jest niemiecka takze do USA raczej im daleko
A robione pewnie jak wszystko są w chinach
a widzisz
napisalam tak dlatego, ze kumpela z Pl kupowala tez tego Jeepa, i wlasnie z allegro i gosc oficjalnie pisal, ze towar ma prosto z usa...
Ale moze masz racje.

no wlasnie powoli przekonywalam sie jednak do tej malpki, po Twoim poscie juz sie zdecydowalam na 100%.
Kupilam, i teraz 3-4 dni robocze bede nogami przebierac o wczekiwaniu na przesylke hehe
daj znac czy spoko, to moze tez kupie, musze najpierw u nas znalezc...

Ala się nauczy bez nocnika jak przyjdzie upał i w majtach będzie zasuwać po dworze.
A nocnik dostała jako prezent -niech od małego leje na kasę
padlam i leze haha :-D:-D

13 - no niezly wypas nocnik hehe. Ten paiper toaletowy mnie rozwalil :-D:-D:-D

Ja chcialam kupic taki:
FISHER PRICE MUZYCZNY NOCNIK dla KSIEZNICZKI P4323 (1265414983) - Aukcje internetowe Allegro
ale tez mnie wszyscy wokol wysmiali, ze kasa wywalona, a jak dziecko ma sie nauczyc, to i w takim za dyche sie nauczy.
ja kupilam taki dla mojego chrzesniaka i musieli muzyczke wylaczyc bo sie bal tam siku robic i wogole nie lubial tego, kupili taki zwykly i od razu sie nauczyl, ale dzieci rozne sa...

Wg mnie takie nocniki to utopienie kasy w goownie dosłownie.
Co do "wielofunkcyjności" takiego tronu. Podnóżek - 15 zł - najprostszy, najzwyklejszy (za tyle kupiłam w tesco chyba) a nakładki też są od 20 zł... ale to moje zdanie ;-)
punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia;-)

a moje oficerki mi na łydce odstają...
te eskimoski są superanckie- ale ciekawe jak sie zachowują jak jest wilgoć- śnieg i dyszcz- bo skro to zamsz to moga przemakać
Katikowa ma chyba takie z tego co pamietam...
Ja muszę mieć coś mega ciepłego na gire bo jak za 2 tygodnie zaczne dojeżdzac do roboty to mi w te mrozy noga do peronu przymarznie jak będe czekać na kolejke
ja mam i katikowa tez, mamy te "lepsze" czyli ugg... nie przemakaja, mozna na sniegu caly dzien latac i po deszczu.. jak ktos lubi, a mozesz tez je w lecie zalozyc i sie noga nie spoci

To ja tez w sprawie tych butkow. Miala ktoras butki tego typu na zime? Daja rade jak chlapa jest? Boje sie ze jak nie ze skory to przemoknie.
hihi mamy mamy tego typu, te oryginalne nie przemakaja i daja super rade na zime, i sa ze skory owczej.

hehe nocniki wyczesane.
Katik, ten nocnik za bardzo mi krzeslo przypomina, wiec balabym sie, ze mala za kazdym razem jak bedzie chciala do kibelka, majty w dol spusci i wespnie sie na krzesla, fotele (moze nawet na jakiegos Ludwika ktoregostam w muzeum) i narobi kupala hehe
znowu padlam i juz nie wstane:-D:-D

hmmm.... czyli polecasz??? :-) bo ja sie wlasnie zastanawiam nad jakas leciutka spacerowka..
moja kuzynka kupila taka lekka od tego x-landera, kurde superowa jest, taka zwinna, leciutka, super sie prowadzi, popytaj wronke bo nie wiem czy czasem ona nie kupowala tej samej... i nie mam pojecia ile kosztuje

Dziewczyny, ja tym razem trochę z innej beczki..

Zamówiłam sobie reklamę na okna i drzwi i bannery 1mx1,5m do powieszenia na płocie przed biurem oraz w dwóch miejscach na mieście. Kupiłam przez Allegro, napisałam mniej więcej czego oczekuję i dzisiaj dostałam projekt do zatwierdzenia.
M. twierdzi, że OK, a ja mam mieszane uczucia i do banneru dodałabym kolorów.
Powiedzcie mi, czy taka reklama postronną osobę może zachęcić do odwiedzenia mojego biura?
Bardzo mi na tym zależy.
Wszelkie sugestie mile widziane:-)

Oto projekt:

Zamówiłam sobie reklamę na okna i drzwi i bannery 1mx1,5m do powieszenia na płocie przed biurem oraz w dwóch miejscach na mieście. Kupiłam przez Allegro, napisałam mniej więcej czego oczekuję i dzisiaj dostałam projekt do zatwierdzenia.
Powiedzcie mi, czy taka reklama postronną osobę może zachęcić do odwiedzenia mojego biura?
Bardzo mi na tym zależy.

Oto projekt:

nie widze... w sesnie nie wyswietla mi sie

elvie, jak dla mnie reklama z panienka to reklama agencji towarzyskiej. Takie mam glupie skojarzenie.
reklama numer 1 jest nieczytelna - kolory sie zamazuja. Na tej numer 3 chyba zbyt duzo tekstu i nie chcialoby mi sie czytac, za to podoba mi sie zdjecie w tle, choc patrzac tylko na nie zastanawialabym sie czy to producent wody mineralnej lub czegos w tym stylu.

reklama

Bardzo mi na tym zależy.

Oto projekt:

Razem z G też myślimy, że kolory tu nie grają. Mi osobiście nie pasuje ta zieleń do Oriflame. Nie wiem czemu, ale bardziej kojarzy mi się ta firma z fioletem. Baner z modelką troszkę lepiej wygląda, ale ta dziewczyna tu wygląda jak panienka po solarium z dyskoteki. Nie wiem czy ją wybierałaś czy nie, ale ona mogłaby reklamować jakiś klub raczej.
A tak poza tym, to wszystko jest bardzo przejrzyste i widać od razu wszystkie ważne informacje.

Ale to jest tylko moje zdanie. wiadomo. Każdy ma inny gust

Do góry