13 a te tescowe to które są ?? jaki maja kolor opakowania ?? bo ja byłam w tesco i nie wiedziałam które :-(No i kupiłam te tecowe pieluchy
hmmm
Pierwsze wrażenie -strasznie plastikowe -ale okazało się że tylko z wierzchu, faktem jest że nie są tak chłonne ale przecież w dzień i tak za każdym sikiem małą przebieram
Wielkim wielkim plusem jest to ze... nie śmierdzą!!!
Na noc się nie nadają, na spacery też nie, na dłuższą drzemkę też raczej huggisy będę zakładała ale poza tym są naprawdę ok
reklama
Kici, zielone albo fioletowe, tych z napisem TVL czy Tesco Value (białe z fioletowym albo granatowym bokiem) to nawet nie dotykaj!
EDIT: a u nas odwrotnie - huggiesy przesikane po nocy, a tesco nie :-)
dzięki za info :-)
e.salamandra
Mama pełną parą
a byłyście w biedronce? Kupiłam rajstopki na zimę za 6,99za parę. Wziełam 3. Cieplutkie i ładne. Rozmiary trochę zawyżone dlatego sugeruję brać te 68/74.
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Normalnie przezylam dzis szok. Kupilam piankowe puzzle (te z literkami i cyferkami), 72 sztuki za tyle samo, co zaplacilabym za miedza
Ciesze sie bardzo. A te, ktore mala ma pojda na poszet babygym w naszym klubie
No i wykopalam spod ziemi ksiazeczki dla Kostki, huuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaa! Sa wprawdzie przeznaczone dla starszych dzieci, ale sa kolorowe i maja strony z kartonu.
Ciesze sie bardzo. A te, ktore mala ma pojda na poszet babygym w naszym klubie
No i wykopalam spod ziemi ksiazeczki dla Kostki, huuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaa! Sa wprawdzie przeznaczone dla starszych dzieci, ale sa kolorowe i maja strony z kartonu.
filonka
Fanka BB :)
jaaaaa byłam w biedronce i tez kupiłam te rajstopki, są świetne, własnie tak jak salamandra mówi: cieplutkie , przyjemne, i fajne wzory.
a co do puzzli. to ostatnio w tesko widziałam ze do kazdej kaszki jest dołączony puzzel. tyle ze on jest mały i cienki.
a co do puzzli. to ostatnio w tesko widziałam ze do kazdej kaszki jest dołączony puzzel. tyle ze on jest mały i cienki.
reklama
Podziel się: