reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

No i kupiłam te tecowe pieluchy
hmmm
Pierwsze wrażenie -strasznie plastikowe -ale okazało się że tylko z wierzchu, faktem jest że nie są tak chłonne ale przecież w dzień i tak za każdym sikiem małą przebieram
Wielkim wielkim plusem jest to ze... nie śmierdzą!!!

Na noc się nie nadają, na spacery też nie, na dłuższą drzemkę też raczej huggisy będę zakładała ale poza tym są naprawdę ok
13 a te tescowe to które są ?? jaki maja kolor opakowania ?? bo ja byłam w tesco i nie wiedziałam które :-(

reklama
Kici, zielone albo fioletowe, tych z napisem TVL czy Tesco Value (białe z fioletowym albo granatowym bokiem) to nawet nie dotykaj!

EDIT: a u nas odwrotnie - huggiesy przesikane po nocy, a tesco nie :-)

Wogole z rajstopami jest jak dla mnie rozmiarowa paranoja! Polka chodzi nadal w 62 albo 68. Rozmiar 74 jest duzo za duzy.

Mamusiu- a ja Ci 74 i 80 kupilam, toz to Natalka na wiosne bedzie nosic!!!!!!!

Normalnie przezylam dzis szok. Kupilam piankowe puzzle (te z literkami i cyferkami), 72 sztuki za tyle samo, co zaplacilabym za miedza :D
Ciesze sie bardzo. A te, ktore mala ma pojda na poszet babygym w naszym klubie :D
No i wykopalam spod ziemi ksiazeczki dla Kostki, huuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaa! Sa wprawdzie przeznaczone dla starszych dzieci, ale sa kolorowe i maja strony z kartonu.

jaaaaa byłam w biedronce i tez kupiłam te rajstopki, są świetne, własnie tak jak salamandra mówi: cieplutkie , przyjemne, i fajne wzory.

a co do puzzli. to ostatnio w tesko widziałam ze do kazdej kaszki jest dołączony puzzel. tyle ze on jest mały i cienki.

reklama
Do góry