reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

A czy ktoś już próbował nowych pieluch happy? Miałam 2, ale nie przekonały mnie. Ale te co reklamują wyglądają ciekawie.

reklama
Oj nie, Nowych Happy nie widziałam na żywo ale te wczesneijsze jak dla mnie do bani- cerata sztywna taka :/
Huggisy od 3 tez sie strasznie zepsuły- sztywne papierowe takie i grube...
stety bądz niestety zostały pampers activ baby i sa super :)

Co do naklejek na ściane to tych ze zwierzakami co my mamy nie przyklejało się z użyciem suszarki...trzymaja sie póki co super już 3 miesiąc.

Wpadłam żeby zareklamować BARTATINĘ -oddaliśmy szkielet do reklamacji bo
1. popękały ząbki od hamulca
2. zardzewiały szprychy w 2 kółkach
nie dość ze dostaliśmy na czas reklamacji nowy szkielet to reklamacja trwała tydzień i
1. wymieniono nam 4 koła
2. wymieniono hamulce
3. wymieniono paski które powodują że wózek jest taki miękki
4. wymieniono zaczepy kółek

Jestem mega zadowolona!!! w życiu bym się nie spodziewała że tak podejdą do sprawy i wymienią więcej niż chcieliśmy!! super.
Mam nadzieję ze jutro będzie wolniejszy dzień i nadrobię zaległości.

Magda wiedziałam ze mogę na Ciebie liczyć hehehe

Wpadłam żeby zareklamować BARTATINĘ -oddaliśmy szkielet do reklamacji bo
1. popękały ząbki od hamulca
2. zardzewiały szprychy w 2 kółkach
nie dość ze dostaliśmy na czas reklamacji nowy szkielet to reklamacja trwała tydzień i
1. wymieniono nam 4 koła
2. wymieniono hamulce
3. wymieniono paski które powodują że wózek jest taki miękki
4. wymieniono zaczepy kółek

Jestem mega zadowolona!!! w życiu bym się nie spodziewała że tak podejdą do sprawy i wymienią więcej niż chcieliśmy!! super.
Mam nadzieję ze jutro będzie wolniejszy dzień i nadrobię zaległości.

Magda wiedziałam ze mogę na Ciebie liczyć hehehe

widzisz jak Daga doradzi co kupic to nie ma ch*** :-D :-D

wchodze zeby sie pochwalic ze sprzedalam juz malej ta kolyske lozeczko od stokke i za to kupilam kojec taki: roba Laufgitter °Käferkönig Blau° 6-eckig bei eBay.de: Laufgitter (endet 22.09.10 10:42:58 MESZ) tylko ze bialy i w kolorach bezu w srodku, fajny
a za reszte chce jeszcze kupic krzeselko do jedzenia, ale szukam jakie, mysle nad tym Hochstuhl Peg Perego PRIMA PAPPA rose NEU & OVP bei eBay.de: Hochstühle (endet 29.09.10 21:33:23 MESZ)
widzialam w polsce na allegro rozne i tez tansze, macie juz ktoras co byscie polecily??

reklama
Do góry