reklama
Ella1
Fanka BB :)
Oj nie, Nowych Happy nie widziałam na żywo ale te wczesneijsze jak dla mnie do bani- cerata sztywna taka :/
Huggisy od 3 tez sie strasznie zepsuły- sztywne papierowe takie i grube...
stety bądz niestety zostały pampers activ baby i sa super
Co do naklejek na ściane to tych ze zwierzakami co my mamy nie przyklejało się z użyciem suszarki...trzymaja sie póki co super już 3 miesiąc.
Huggisy od 3 tez sie strasznie zepsuły- sztywne papierowe takie i grube...
stety bądz niestety zostały pampers activ baby i sa super
Co do naklejek na ściane to tych ze zwierzakami co my mamy nie przyklejało się z użyciem suszarki...trzymaja sie póki co super już 3 miesiąc.
Wpadłam żeby zareklamować BARTATINĘ -oddaliśmy szkielet do reklamacji bo
1. popękały ząbki od hamulca
2. zardzewiały szprychy w 2 kółkach
nie dość ze dostaliśmy na czas reklamacji nowy szkielet to reklamacja trwała tydzień i
1. wymieniono nam 4 koła
2. wymieniono hamulce
3. wymieniono paski które powodują że wózek jest taki miękki
4. wymieniono zaczepy kółek
Jestem mega zadowolona!!! w życiu bym się nie spodziewała że tak podejdą do sprawy i wymienią więcej niż chcieliśmy!! super.
Mam nadzieję ze jutro będzie wolniejszy dzień i nadrobię zaległości.
Magda wiedziałam ze mogę na Ciebie liczyć hehehe
nie dość ze dostaliśmy na czas reklamacji nowy szkielet to reklamacja trwała tydzień i
1. wymieniono nam 4 koła
2. wymieniono hamulce
Jestem mega zadowolona!!! w życiu bym się nie spodziewała że tak podejdą do sprawy i wymienią więcej niż chcieliśmy!! super.
Wpadłam żeby zareklamować BARTATINĘ -oddaliśmy szkielet do reklamacji bo
1. wymieniono nam 4 koła
2. wymieniono hamulce
widzisz jak Daga doradzi co kupic to nie ma ch***
:-)widzisz jak Daga doradzi co kupic to nie ma ch*** we wsi
wchodze zeby sie pochwalic ze sprzedalam juz malej ta kolyske lozeczko od stokke i za to kupilam kojec taki: roba Laufgitter °Käferkönig Blau° 6-eckig bei eBay.de: Laufgitter (endet 22.09.10 10:42:58 MESZ) tylko ze bialy i w kolorach bezu w srodku, fajny
a za reszte chce jeszcze kupic krzeselko do jedzenia, ale szukam jakie, mysle nad tym Hochstuhl Peg Perego PRIMA PAPPA rose NEU & OVP bei eBay.de: Hochstühle (endet 29.09.10 21:33:23 MESZ)
widzialam w polsce na allegro rozne i tez tansze, macie juz ktoras co byscie polecily??
a za reszte chce jeszcze kupic krzeselko do jedzenia, ale szukam jakie, mysle nad tym Hochstuhl Peg Perego PRIMA PAPPA rose NEU & OVP bei eBay.de: Hochstühle (endet 29.09.10 21:33:23 MESZ)
widzialam w polsce na allegro rozne i tez tansze, macie juz ktoras co byscie polecily??
reklama
Podziel się: