reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

tez sie zastanawialam nad tym. Wstrzymalam sie jednak, ze wzgledu na to, ze Konstacja z tych niesmoczkowych, wiec pomyslalam, ze i z tym nie bedzie chciala zawracac sobie glowy. Jesli ktoras mama niesmoczkowego brzdaca juz wyprobowala to cudo, prosze o opinie.
kolezanka ktora mi to polecala stosowala to u swojej corci, a smoczka ani jednego w domku nie miala.

Poszlalam dzis w mothercare.
Bylam w tygodniu i upatrzylam dla Poli przesliczny kombinezonik na zime. 3 dni kalkulowalam za i przeciw.
Za bylo: bo cudny
Przeciw:
bo juz jeden mamy
bo zimy nie sa tak zimne
bo mamy juz 4 kurteczki
bo cena 26 f to naprawde duzo jak na ciuszki tutaj

Zatargalam dzis Ł do sklepu i pokazalam. Oczami wyobrazni chyba zobaczyl nasze szczescie w takim przytulaku, wyciagnal karte z portfela i podreptal do kasy:tak::tak::tak:

Kombinezonik jest cudnie miskowaty w dotyku, i stopki sa ze skorki z takim motywem misiowych lapek.

Unisex Animal Print Fluffy Snowsuit : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

reklama
katik -fajowy. musi byc cieplusi.
my mamy taki tylko to jest sam polarek, z nakładanymi łapkami i stópkami i tez z kapturkiem.

ostatnio mały z nami był w nim na zakupach i wszyscy krzyczeli za nami: ooo jaki tygrysek, oo jaka panterka.:)))

Dzień gazetkowy hehehehehee

W biedronce znowu promocja huggisów i to całkiem całkiem 29.99 paka 86szt rozm 4 i 74szt rozm 5 (ja mam taki zapas 4 i 4+ że kupiłam 5 za niedługo będę na allegro opychać jak tak dalej pójdzie). Poza tym jak ktoś dla starszych dzieci kupuje akti plus to też promocja. Eszystko dla zwierząt -jedzenie szczotki smycze itp itd też są:)

W black red white dywanik dziecięcy 80x35 cm 39.99 i fajne ogólnie promocje. Pudła na zabawki pokrowce na garnitury pościele kocyki polarowe i dużo innych pierdół:)

Acha w Bakusiu są płyty z bajkami -porażka dziś słuchałam o o chłopcu z piernika zjedzonym przez lisy i śnieżynce roztopionej w ognisku... może ma to jakiś głębszy sens dla dorosłego ale dla 3 latka chyba nie bardzo...

kolezanka ktora mi to polecala stosowala to u swojej corci, a smoczka ani jednego w domku nie miala.

Poszlalam dzis w mothercare.
Bylam w tygodniu i upatrzylam dla Poli przesliczny kombinezonik na zime. 3 dni kalkulowalam za i przeciw.
Za bylo: bo cudny
Przeciw:
bo juz jeden mamy
bo zimy nie sa tak zimne
bo mamy juz 4 kurteczki
bo cena 26 f to naprawde duzo jak na ciuszki tutaj

Zatargalam dzis Ł do sklepu i pokazalam. Oczami wyobrazni chyba zobaczyl nasze szczescie w takim przytulaku, wyciagnal karte z portfela i podreptal do kasy:tak::tak::tak:

Kombinezonik jest cudnie miskowaty w dotyku, i stopki sa ze skorki z takim motywem misiowych lapek.

Unisex Animal Print Fluffy Snowsuit : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

prześliczny

swoją drogą niezła manipulantka z Ciebie, tak chłopa wmanewrować;-);-)

Katik- przecudowny ten kombinezonik? cieplutki jest?
mi się ten dla mojego spodobał-http://www.mothercare.com/dp/B003V4RJ9W/ref=pd_cpl_look/278-7598107-6443412?_encoding=UTF8&mcb=core....może bym się do ciebie uśmiechneła i przesłała kaskę na konto to byś mi zakupiła?? pomierzyłabym małego wzdłuż i wszerz bo z tą rozmiarówką to różnie?
Jak u nas nic nie znajdę to będę się do Ciebie szczerzyć kochana:)

13- widzę że tak jak ja dzień zaczynasz od sklepowej prasy :)

Kamisia - nie ma sprawy. Cieplutki, naprawde super!
Ja Poli wzielam taki na 9-12 mies, jest troche duzy, no ale do zimy jeszcze troszke czasu, i urosnie,pozatym pod kombinezonik jeszcze cos bedzie musialo wejsc, wiec mysle ze bedzie ok.
Potem pomierze jak to wymiarowo wychodzi ten co mam i dam Ci znac.

reklama
Do góry