reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Kombinezonik cudny! :) ja buszuje w necie też za czymś dla Julci...

Love- co do naklejek to niestety schodzą z farbą raczej...nota bene bardzo ładna ta łąka :)

reklama
Jak na razie corcia w swoich pierwszych norkach wyglada tak hehe

[IMG=http://img844.imageshack.us/img844/5610/200920101522.jpg][/IMG]

czyli sporo za duze, raczki w 3/4 dlugosci sie koncza, nozki tak samo.

Kamisia wymiary :
dl ramie-pieta - 74 cm
dl rekawkow
zewn 31 cm
wewn 21 cm
dl nogawka-pieta 31
szer pasa 37 cm

Z zewnatrz jest ten misiu, w srodku jest wypelnienie, i podszewka. Wydaje sie cieplusi, i tak na dotyk chyba wypada korzystniej niz normalny kombinezonik, ktory mamy w domku (mowie tu o uczuciu grubosci).

hej :-)
mam pytanie do Mam , które mają naklejki na ścianach ...tego typu ŁĄKA na ścianę - naklejki ścienne dla Dzieci (1220145132) - Aukcje internetowe Allegro
czy pozniej jak się je chce oderwac, to schodzą razem z farbą? zostają jakies slady ?
pytam, bo my wynajmujemy mieszkanie i nie chciałabym , żeby później jakieś straszne ślady pozostawały...

my mamy z takich naklejek serie dżungla i szczerze mówiąc one same się odklejają więc o zrywaniu tynku nie ma mowy nie jestem zadowolona z moich być może za szybko po pomalowaniu ścian je nakleiliśmy

2032639.jpg
dzisiaj kupiłam w aptece taki masażer do dziąseł z canpolu i jest super kosztował 10zł a sprarawia tyle radości i ulgi :-)

Katik jak ja ci zazdroszczę tych wszystkich sklepów które masz u siebie :tak: zawsze wyszukasz jakieś cudeńka

my mamy z takich naklejek serie dżungla i szczerze mówiąc one same się odklejają więc o zrywaniu tynku nie ma mowy nie jestem zadowolona z moich być może za szybko po pomalowaniu ścian je nakleiliśmy

Zobacz załącznik 285460
dzisiaj kupiłam w aptece taki masażer do dziąseł z canpolu i jest super kosztował 10zł a sprarawia tyle radości i ulgi :-)

Katik jak ja ci zazdroszczę tych wszystkich sklepów które masz u siebie :tak: zawsze wyszukasz jakieś cudeńka

Też go kupiłam M. ale nie zdaje egzaminu

u nas bylo to samo. Zostaly 2 naklejki, ktore ladnie sie trzymaja, reszte poodklejalam bo mnie te odklejajace rogi irytowaly. Przykleilam na drzwi i trzymaja sie super.

u nas bylo to samo. Zostaly 2 naklejki, ktore ladnie sie trzymaja, reszte poodklejalam bo mnie te odklejajace rogi irytowaly. Przykleilam na drzwi i trzymaja sie super.

a jak przyklejałyście to suszyłyscie suszarką? U mnie było napisane zeby tak zrobic...oczywiscie T nie zrobiL, ale jakos sie trzymaja..:tak:

reklama
Do góry