Onka pokaż jakie masz to krzesełko. Ja własnie biję się z myślami czy kupić jakieś bardziej wypasione, czy takie z IKEI (któraś z dziewczyn tu wklejała). Musze w koncu kupić to krzesełko, a ciągle nie mogę się zdecydować.
Czy naprawde te bajery typu kilka poziomów oparcia i obniżane siedzisko są przydatne? To z IKEI nie dość że ma fajny design, to jeszcze taniocha - z podkładką jakieś 70 pln, a tekie wypasione 300 pln.
Ja jestem co raz bardziej sceptyczna co do rożnych zaawansowanych gadżetów dla dziecka - nakupiłam tego pełno a moje dziecko najchętniej bawi się przezroczystą piłeczką z kwiatuszkiem w środku i kolorową piłką z canpola za 10 pln...
Ja wybralam takie: S krzesełko do karmienia! Max. wyposaż! BabyLove (1210174725) - Aukcje internetowe Allegro
Ja akurat patrzylam zeby mialo odchylane siedzisko, bo Natalka nawet nie zaczyna jeszcze siedziec. Jak tutaj odchyle na maxa, to pozycje mniej wiecej taka jak w foteliku samochodowym ma, wiec mysle ze bedzie dla niej ok. Wybralam ten model, bo nie jest z takiej zwyklej ceraty tylko z materialu. Zobaczymy jak to bedzie sie w praktyce sprawdzac, ale mysle ze bedzie przyjemniejsze dla dziecka. Tyle moge napisac na ta chwile. Jutro postaramy sie przetestowac krzeselko razem z modelka.
Edit: Jeden minus jaki juz widze to to, ze podnozek jest na stale, nie jest w ogole regulowany. Mysle wiec, ze bedzie on bardziej dla ozdoby, niz uzytku.
Ostatnia edycja: