reklama
filonka
Fanka BB :)
w tesko to samo tylko ze chyba juz 5.W lidlu jest promocja na pampki - duza paka z husteczkami za 39.99
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
w tesco jest 162 sztuki pamokow rozmiar 4 plus paczka chusteczek za 92 złw tesko to samo tylko ze chyba juz 5.
ale ja nie o tym
dzis stalam sie szczesliwa posiadaczka tego o to cudeńka:
mial byc taki
ale po rozeznaniu organoleptycznym
ten bialy wydal mi sie taki przereklamowany i "plastikowy"
a ten pierwszy taki klasyczny i elegancki
do tego mniejszy lzejszy
to moj pierwszy wlasny laptop jest to zalegluy prezen za urodzenie dwóch pociech mojemu mezowi
nie moge sie doczekac keidy go odpale
najpierw czeka mnie kapiel T i prasowanie ale nei moglam sie doczekac i musialam sie z Wami podzielic ta wiadomoscia na starym kompie
bede mogla z Wami byc na biezaco wieczorami bo maz mi nie edzie przed nosem zabieral kompa
no i zapoluje w necie na Twoja torbe Wronia
w tesco jest 162 sztuki pamokow rozmiar 4 plus paczka chusteczek za 92 zł
ale ja nie o tym
Zobacz załącznik 283340
mial byc taki
Zobacz załącznik 283341
do tego mniejszy lzejszy
to moj pierwszy wlasny laptop jest to zalegluy prezen za urodzenie dwóch pociech mojemu mezowi
najpierw czeka mnie kapiel T i prasowanie ale nei moglam sie doczekac i musialam sie z Wami podzielic ta wiadomoscia na starym kompie
bede mogla z Wami byc na biezaco wieczorami bo maz mi nie edzie przed nosem zabieral kompa
No to gratulacje kochana...:-), nie ma to jak wlasny laptop , mój to już się stał moją trzecią ręką ..heheeh
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Kwiatek gratulacje!!! super
w tesco jest 162 sztuki pamokow rozmiar 4 plus paczka chusteczek za 92 zł
ale ja nie o tym
Zobacz załącznik 283340
mial byc taki
Zobacz załącznik 283341
do tego mniejszy lzejszy
Wyglada super. Ja tez ostatnio dorobilam sie lapka (wczesniej mialam swojego stacjonarnego, ale dwa takie duze klamoty miejsce zajmuja). Tez samsung, tylko taki czerwony. Na poczatku nie moglam sie przestawic, ale teraz juz super mi sie na nim operuje.
A ja dzisiaj dostalam nowy "klamot" do domu. Babcia fundnela niuni krzeselko do karmienia. Moze z tej okazji jutro ugotuje jej pierwszego ziemniaczka, coby wyprobowac nowy mebel. Jeszcze tylko musze wymyslec gdzie bedzie stal, bo miejsce sie w mieszkaniu konczy :-)
Forget-me-not
Fanka BB :)
Onka pokaż jakie masz to krzesełko. Ja własnie biję się z myślami czy kupić jakieś bardziej wypasione, czy takie z IKEI (któraś z dziewczyn tu wklejała). Musze w koncu kupić to krzesełko, a ciągle nie mogę się zdecydować.
Czy naprawde te bajery typu kilka poziomów oparcia i obniżane siedzisko są przydatne? To z IKEI nie dość że ma fajny design, to jeszcze taniocha - z podkładką jakieś 70 pln, a tekie wypasione 300 pln.
Ja jestem co raz bardziej sceptyczna co do rożnych zaawansowanych gadżetów dla dziecka - nakupiłam tego pełno a moje dziecko najchętniej bawi się przezroczystą piłeczką z kwiatuszkiem w środku i kolorową piłką z canpola za 10 pln...
Czy naprawde te bajery typu kilka poziomów oparcia i obniżane siedzisko są przydatne? To z IKEI nie dość że ma fajny design, to jeszcze taniocha - z podkładką jakieś 70 pln, a tekie wypasione 300 pln.
Ja jestem co raz bardziej sceptyczna co do rożnych zaawansowanych gadżetów dla dziecka - nakupiłam tego pełno a moje dziecko najchętniej bawi się przezroczystą piłeczką z kwiatuszkiem w środku i kolorową piłką z canpola za 10 pln...
Forget ja z "bajerów" potrzebowałam tylko podwójnego blatu, bo łatwiej mi było tylko tackę wierzchnią zdjąć niż cały blat, i regulacji wysokości - tzn. jak młoda była już chodząca to sama do niego wchodziła jak było opuszczone, a jak ją wcześniej karmiłam to było na pełnej wysokości. I kółka się jeszcze przydały, bo czasem jeździłam z nim z pokoju do kuchni. Odchylenia siedziska nie użyłam nigdy. A mam takie: CONECO FABULA - KRZESEŁKO DO KARMIENIA NAJTANIEJ! (1220421177) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Kwiatek - gratuluję, prezent rewelacyjny, ale uzależnia;-) Ja bez mojego laptopa życia już sobie chyba nie wyobrażam.
Forget - jeśli chodzi Ci o zwykłe krzesełko do karmienia z ikei to plastikowe to aktualnie są w promocji po 49zł :-) Też się nad nim zastanawialiśmy, ale póki co czekamy, podczytujemy i robimy rozeznanie wśród znajomych, które mają już siedzące dzieciaczki.
Forget - jeśli chodzi Ci o zwykłe krzesełko do karmienia z ikei to plastikowe to aktualnie są w promocji po 49zł :-) Też się nad nim zastanawialiśmy, ale póki co czekamy, podczytujemy i robimy rozeznanie wśród znajomych, które mają już siedzące dzieciaczki.
Podziel się: