reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Forget - ale slicznosci!!!!!!!

Nam dzis przyszla zamowiona chusta Nati :tak::-):-):-)
Do samego konca nie mogalm sie zdecydowac jaki kolor, by potem pasowal do strojow <głupek> , ostatecznie stanelo na takim:
NATI Sling - Baby Wrap Around Sling Carrier

Teraz musze skombinowac lalke i pocwiczyc by potem dziecko tylko hop i juz w chuscie bylo, a nie na nim cwiczyc :-p

reklama
Dagsila kupiłam to w takim niepozornym sklepie z ciuszkami przy jednej z pętli tramwajowych w Krakowie - zepsuł mi się samochód i musiałam pojechać do centrum najpierw autobusem a potem tramwajem, a że uciekł mi tramwaj to weszłam do sklepu żeby nie zmarznąć ;-)

także niestety to nie żadna sieciówka ani internet :-(

Dla dziewczyn z Krakowa - zaopatrzyłam się dziś w taką śliczną książeczkę do wklejania zdjęć "2 pierwsze lata życia naszego dziecka". Książeczka ma bajeczne ilustracje - jeżeli kojarzycie obrazy Chagalla i Klimta - dokładnie ten klimat. Cena powalająca - 3,5 zł (przecena z 30 zł) - księgarnia z tanimi książkami na Szewskiej :-)

Dagsila kupiłam to w takim niepozornym sklepie z ciuszkami przy jednej z pętli tramwajowych w Krakowie - zepsuł mi się samochód i musiałam pojechać do centrum najpierw autobusem a potem tramwajem, a że uciekł mi tramwaj to weszłam do sklepu żeby nie zmarznąć ;-)

także niestety to nie żadna sieciówka ani internet :-(

szkoda.... :-(

;-)

Mój dzisiejszy zakup - tatuś miał łzy w oczach ;-)
pb235096.jpg
Jakie slodkie!! Ja tez takie chce!! Przesliczne i wcale sie nie dziwie reakcji tatusia:-D

Dzieki dziewczyny za taki oddzew na moje pytania o wózek.
A więc tak mieszkam w małym mieście, więc mam chodniki odśnieżane itp, auto też mamy mimo że ja osobiście mało za kierowce robie no ale w końcu sie ma męża od czegoś ;-) więc chyba jednak zdecyduje się póki co na 3w1. A za rok na wiosnę najwyżej kupie spacerówkę małą, chyba że nie będę dawała rady jeździć tą ciężką to jeszcze wcześniej. A co tam.

No i przegladając wóżki te wpadły mi w oko. Wspominiany juz
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: X-lander XA głęboko-spacerowy + Maxi Cosi CITI dostawa w Polsce 0zł
i cos takiego
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: BARTATINA CLASSIC + Maxi Cosi CabrioFIX dostawa w Polsce 0zł

reklama
póki co ogladam tylko w necie to co pokażecie albo sama jak coś wygrzebie. Trzeba chyba w krótce wybrać się do sklepu jakiegoś i pomacać, pojeżdzic i potestować w rzeczywistości te bryki co oferuja.

Aniam dzięki za rady. Jestes wielka!

Do góry