reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Kaamisia- płakałam ze śmiechu, płakał ze śmiechu mój mąż :-D:-D:-D Twój opis, co można zrobić z rajtami dla dzieci nas rozwalił... ale masz rację, to jest produkt typu 2 w 1.

Pepco- uważajcie, bo strasznie się zbiegają (prane nawet w 30-40 stopniach). Jeśli już coś tam kupujecie, to bierzcie za duże, bo to jest bawełna słabej jakości (prawda taka, że cena musi skądś się brać). Ja kupuję tam tylko pidżamki (do żłobka i przedszkola) i wszystkie w praniu zmieniły rozmiar.

Huggisy- jeśli któraś używa: jak w Superpharmie ma się ich kartę Lifestyle to kosztują 34,99 (taniej nie znalazłam). Kartę wyrabia się w sklepie (nie trzeba robić zakupów- można najpierw wyrobić kartę) lub przez stronę www, no ale oczywiście trzeba podać swoje dane osobowe... coś za coś.

Pojechaliśmy wczoraj do Ikei- regału brak... tzn. jakieś są, ale nic mi się nie podobało... teraz trzeba dygnąć do Black'a może coś wynajdę...

reklama
Co do Pepco to maja tam rozne rzeczy - jedne lepsze, drugie gorsze. Ostatnio kupilam body z krotkim rekawem za 5zl i jestem z nich zadowolona. Pralam kilka razy i nic im nie jest. A z rozmiarami to trzeba uwazac. Moja mama kupila Natalce pajacyka zaraz po urodzeniu na 62, dopiero teraz do niego dorosla. Z drugiej strony ja kupilam pajacyka jeszcze bedac w ciazy, to okazal sie taki malutki, ze nawet go nie zalozylam.

fajna sprawa mamusia87. moja znajoma ma ten co pokazalas i jest ok ale ja zakupilam chicco ostatnio, oplaca sie na allegro bo w sklepie przepłaciłam słono...:/

CHICCO ZESTAW GIMNASTYCZNY PLAY GYM 2w1 (1210672845) - Aukcje internetowe Allegro

najlepszy motyw z tymi stopami tak sie Nikiemu podobaja ze jeszcze troche i by rozniosl zabawke

w tesco sa fajne pajacyki do spania z disneya za 45zl 3pak
i papucie za 5zł tkaie do spania jakby potem wkleję fotkę:))

Ostatnia edycja:
Jakby któraś miała potrzebę zakupową, to w Rossmanie promocja na słoiczki i kaszki Bobovity, np.:
kaszki ryżowe (jabłko, banan i malina): 3,99
zupki jarzynowa i marchewkowa: 2,09
deserki (różne): 1,99

Generalnie ceny niezłe- Gerbera i Hippa też- niższe od Tesco i Carfoura, nie wiem jak w Oszołomie, bo mam nie po drodze.

Mamusia- my nie mieliśmy, ale Kuba eksploatował taki stolik u znajomych... chyba zależy od dziecka. Np. Bartek uwielbia się bawić kostką, której Kuba palcem nie tknął... potem Wam cyknę fotę o jaką zabawkę mi chodzi.

Ostatnia edycja:
reklama
zrobiłam deal życia ;-)
Ide sobie ulicą, patrze na wystawie w ciucholandzie taki śliczny, pikowany, malinowy kombinezon na zimę. Weszłam i kupiłam za - UWAGA- 4 pln :-D:-D:-D:-D:-D

Do góry