reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Forget naucz mnie tego!!

heheheh, czysty przypadek - zobaczyłam i weszłam

Ja po ciucholandach nie chodze - jakoś nie mogę się przemóc i cały czas sobie wyobrażam ile tam musi być zarazków i świństwa.

Z drugiej strony wiem, że jak kupuje na Allegro używane, to one też są z ciucholandów - jedyna różnica, że ktoś je wyprał przed wysłaniem do mnie :baffled:

No ale kombinezon śliczny, prawie jak nowy - piorę go aktualnie drugi raz, bo mam wizję że są na nim miliardy zarazków:baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Dziewczyny, czy kupowałyście ubranka do chrztu przez net? Jeśli tak to będę wdzięczna za info gdzie, bo muszę szybko coś ładnego znaleźć.

Dziewczyny, czy kupowałyście ubranka do chrztu przez net? Jeśli tak to będę wdzięczna za info gdzie, bo muszę szybko coś ładnego znaleźć.

wpisz sobie daga na allegro w kategorie ubranek chrzcinowych ja miałam właśnie z tej firmy a sporo majaladnych rzeczy . jest jeszcze abrakadabra mają sklep w necie ale ceny ....

BYlam i ja w Biedronie i buuuuuuuuuuuuu nie ma. Wyslałam mamę i buuuuuuuuu nie ma.
Kurdę czy to tylko w Kamisiowej Biedronie są....
Dokladnie, tylko w Kamisiowej sa. Ja bylam dzis w 3 i tylko w tej "jej" dostalam:tak:

pewnie byłas w tej obok mnie- pry torach kolejowych bo tam mają caly taki wielki kosz
ja dziś dokupiłam drugą taką co można zawiesić do wózka np.
Dziewczyny jak by któraś chciała to ja mogę kupić i wysłać -tyle że dopiero w poniedziałek będę na poczcie jakby co bo mam dość daleko
mnie jakos ta 2ga do gusty nie przypadla. Ta wibracja zwlaszcza jakas taka dziwna...
A tak wogole, to jak wrocilam z tej wyprawy gasiennicowej, to myslalam, ze ducha wyzione. Musze tam czesciej chodzic to moze wkoncu zrzuce nieco kg, zwlaszcza ten wiadukt moze wykonczyc!

heheheh, czysty przypadek - zobaczyłam i weszłam
Ja po ciucholandach nie chodze - jakoś nie mogę się przemóc i cały czas sobie wyobrażam ile tam musi być zarazków i świństwa.
Z drugiej strony wiem, że jak kupuje na Allegro używane, to one też są z ciucholandów - jedyna różnica, że ktoś je wyprał przed wysłaniem do mnie :baffled:
No ale kombinezon śliczny, prawie jak nowy - piorę go aktualnie drugi raz, bo mam wizję że są na nim miliardy zarazków:baffled::baffled::baffled::baffled:
doskonale Cie rozumiem. Tez tak mialam, ale potem dostalam od dziewczyny cala gromade ubranek i jakos sie przemoglam. Bo tak na zdrowy rozum- w tych rzeczach "chodzilo" male dziecko, nie sa one wiec ani za bardzo zniszczone, ani tym bardziej "zabakteriowane". Gratuluje deal'u:tak::-)

reklama
Do góry