reklama
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
pewnie byłas w tej obok mnie- pry torach kolejowych bo tam mają caly taki wielki kosz
ja dziś dokupiłam drugą taką co można zawiesić do wózka np.
Dziewczyny jak by któraś chciała to ja mogę kupić i wysłać -tyle że dopiero w poniedziałek będę na poczcie jakby co bo mam dość daleko
ja dziś dokupiłam drugą taką co można zawiesić do wózka np.
Dziewczyny jak by któraś chciała to ja mogę kupić i wysłać -tyle że dopiero w poniedziałek będę na poczcie jakby co bo mam dość daleko
no to nie będę podbijała cenyzalicytowała ja
dzięki kittek
zrobiłam deal życia ;-)
Ide sobie ulicą, patrze na wystawie w ciucholandzie taki śliczny, pikowany, malinowy kombinezon na zimę. Weszłam i kupiłam za - UWAGA- 4 pln
Forget naucz mnie tego!!
a u nas w bierdronce nie ma tych zabawek......
bylam i buuuuuuuuuuuuuuu nie kupilam :-(
U nas też nie! Buuuuuuuuuuuuumam z tobą Daga...
no to nie będę podbijała ceny
Kici,ale ten sprzedawca ma chyba jeszcze jakieś kombinezony. Ja licytuję kurteczkę.
gosienkag76
Fanka BB :)
Ja jutro z rana będę w naszej Biedronce więc jak by były te gąsienice to mam ci kupić?
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Forget naucz mnie tego!!
ja tez nie umiem
kurdę, ja też dziś w takim razie po robala śmigam :-)
a ja nie lubie tego pepco...jak się wprowadzili do WRO, to sie zachwycilam, a teraz byłam po pajace do spania i tak mnie rozmiarowka wyprowadziła z równowagi, że szok...niby 74 było na wszystkich, a jak się przyłożyło to każde inna długość, a niby producent ten sam...i wszystkie duzo za duże kupiłam...wrrrrr...
fajniaste...
no rozmiarówka jest powalająca. Mam kilka ciuchów i Ola np nosi kilka ubrań m.in. body, pajace na 6/9 m-cy...
specjalnie dla Akaaty: rajtki ze spódnicą:
Firma SCORPIO specjalizuje się w produkcji i imporcie skarpet, rajstop, czapek i rękawiczek
zapłaciłam za nie całe 17 plnów....
podziękowała. superaśne. A gdzie kupilaś bo zapomnialam?
zrobiłam deal życia ;-)
Ide sobie ulicą, patrze na wystawie w ciucholandzie taki śliczny, pikowany, malinowy kombinezon na zimę. Weszłam i kupiłam za - UWAGA- 4 pln
no faktycznie niezły inters.
BYlam i ja w Biedronie i buuuuuuuuuuuuu nie ma. Wyslałam mamę i buuuuuuuuu nie ma.
Kurdę czy to tylko w Kamisiowej Biedronie są....
reklama
to ja z Wami ;-(....ale sie nie poddam, jutro ide do innej biedronki.
Podziel się: