reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
pewnie byłas w tej obok mnie- pry torach kolejowych bo tam mają caly taki wielki kosz
ja dziś dokupiłam drugą taką co można zawiesić do wózka np.
Dziewczyny jak by któraś chciała to ja mogę kupić i wysłać -tyle że dopiero w poniedziałek będę na poczcie jakby co bo mam dość daleko

kurdę, ja też dziś w takim razie po robala śmigam :-)

a ja nie lubie tego pepco...jak się wprowadzili do WRO, to sie zachwycilam, a teraz byłam po pajace do spania i tak mnie rozmiarowka wyprowadziła z równowagi, że szok...niby 74 było na wszystkich, a jak się przyłożyło to każde inna długość, a niby producent ten sam...i wszystkie duzo za duże kupiłam...wrrrrr...

fajniaste...

no rozmiarówka jest powalająca. Mam kilka ciuchów i Ola np nosi kilka ubrań m.in. body, pajace na 6/9 m-cy...

specjalnie dla Akaaty: rajtki ze spódnicą:

Firma SCORPIO specjalizuje się w produkcji i imporcie skarpet, rajstop, czapek i rękawiczek

zapłaciłam za nie całe 17 plnów....

podziękowała. superaśne. A gdzie kupilaś bo zapomnialam?

zrobiłam deal życia ;-)
Ide sobie ulicą, patrze na wystawie w ciucholandzie taki śliczny, pikowany, malinowy kombinezon na zimę. Weszłam i kupiłam za - UWAGA- 4 pln :-D:-D:-D:-D:-D

no faktycznie niezły inters.

BYlam i ja w Biedronie i buuuuuuuuuuuuu nie ma. Wyslałam mamę i buuuuuuuuu nie ma.
Kurdę czy to tylko w Kamisiowej Biedronie są....

reklama
Do góry