jak sie smialam z tej kominiarki!! az musialam Sz przeczytac, bo popatrzyl na mnie jak na dziwologa... a gdzies Ty te gasiennice wyczaila? ja nie widzialam takowej musze sie jutro jeszcze raz przejscz tymi rajtami rzeczywiście coś nie halo- ja mam 68 a moglabym je Antolkowi na głowe nacągnąć wyciąć dwie dziury i maiłby rajty z kominiarkąTeż się rozglądam za kombinezonem dla małego, ale jeszcze trochę pustki w sklepie więc pewnie lada dzień wystawią na sklep coś zimowego, bo ta pogoda to za ciekawa nie jest. Ja dziś bedąc na spacerze z Antolkiem kupiłam mu kocyk akrylowy Kubusiem Puchatkiem. Co prawda mam już taki koc ale jest on za duzy i do spacerówki nie pasi , a ten jest mniejszy i bakowi cieplutkoa w Biedzie kupilam taką śmiechową zabawkę gąsienice czy jakieś takie ustrojstwo z przyssawką np na okno- ku uciesze mojego lubego przyozdobie tym boczną szybe w aucie!!
reklama
3.5 funta
wg dzisiejszego kursu - 16.45 zlotego
to bardzo tanio szkoda, że u nas ceny są dużo wyższe
Julka tez ma - zakupiona w Biedronce za całe 5złtez mamy, z Pl przywiozlam. Polka uwielbia ja ciagnac za te cieniukie nozki hahaha
Forget-me-not
Fanka BB :)
Laski napiszcie co to za zabawki są w Biedronce - te gąsienice na szybe samochodowa? Bo ja juz nie czaje. Warto kupić? Bo jak tak to poslemy łojca na zakupy
Laski napiszcie co to za zabawki są w Biedronce - te gąsienice na szybe samochodowa? Bo ja juz nie czaje. Warto kupić? Bo jak tak to poslemy łojca na zakupy
forget ja tam nie wiem jaka , ale skoro za 5 zeta i robi taką furore wsrod dzieciaczkow, to ja ide ja nabyc...hehehe
forget ja tam nie wiem jaka , ale skoro za 5 zeta i robi taką furore wsrod dzieciaczkow, to ja ide ja nabyc...hehehe
eeeeehehejhehehehe
to ja tez pojde
reklama
są dwie
1. to taka gąsienica zginana w trzech miejscach z grzechotką - jest możliwość przyczepienia do szyby, są przyczepione do niej motylek kóry szeleści, pszczoła która ma piszczałkę i kwiatek z lusterkiem (moja Julka szaleje z nią)
2. to taka "rura" obszyta materiałem z możliwością obracania jak się obraca to jest taki dzwięk jakby koło zębate, są do nie jej przyczepione dwa gryzaki i kulka z grzechotką
Podziel się: