reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
DAga super zakupki.

No wlaśnie odnośnie kombinezonu na zimę to jaki rozmiar brać? 80?
bo byłam w sobotę w rekids i widziałam taki ładny różowy za 120 zeta i bym się skusila ino jaki rozmiar?

ja szukam ładnych rajstopek dla Julki - okazuje się, że jestem wybredna. Kupiła w sobotę śliczne czerwone w biało - złotawe kwiatki, kupiłam rozmiar 68 - w domku okazało się, że są ogromne

DAga super zakupki.

bo byłam w sobotę w rekids i widziałam taki ładny różowy za 120 zeta i bym się skusila ino jaki rozmiar?

Wszystko zależy jaki twój dzieć duży... ja musiałabym kupować 80/86 bo Młody już w sporo 80 wchodzi jak w masło... ale to i od rozmiarówki zalezy...
I też się zastanawiam co na zimę... dla Janka miałam kurteczkę i spodnie ogrodniczki ocieplane i tak chyba zostanie o ile Marek w to wejdzie :eek:

ja szukam ładnych rajstopek dla Julki - okazuje się, że jestem wybredna. Kupiła w sobotę śliczne czerwone w biało - złotawe kwiatki, kupiłam rozmiar 68 - w domku okazało się, że są ogromne

ja ostatnio też kupiłam 2 pary 68/74 i są duże chyba rajtki to trzeba mniejsze brać

textil?czy jak to tam sie pisze? były z hello kitty za 6,99 :-)

reklama
DAga super zakupki.

w 5-10-15 rozmiarowka jest ogromna tzn mam 74 i mysle ze mi na wiosne przyszlo jaszcze starczy ( bo on taki lzejszy) a ten ladybird 80 ale okaze sie na miejscu czy jest duzy maly w sam raz...

od soboty w aldi rajty dla smerfów - kolorowe i pstrokate za niecale 6 zl - uwielbiam takie z jakims stworem na pupie :-D

Do góry