reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

w 5-10-15 rozmiarowka jest ogromna tzn mam 74 i mysle ze mi na wiosne przyszlo jaszcze starczy ( bo on taki lzejszy) a ten ladybird 80 ale okaze sie na miejscu czy jest duzy maly w sam raz...

od soboty w aldi rajty dla smerfów - kolorowe i pstrokate za niecale 6 zl - uwielbiam takie z jakims stworem na pupie :-D

Ołłłłłłłłł jeeeeeeeeee to jest to stwór na tyłklu :-) ja mam z takich cieplejszych z frotka od środka a na pupie ma kota, konia, psa i misia :-) zajefajnei to wygląda jak dzieć dupsko podnosi do góry :-D

reklama
z tymi rajtami rzeczywiście coś nie halo- ja mam 68 a moglabym je Antolkowi na głowe nacągnąć wyciąć dwie dziury i maiłby rajty z kominiarką:)Też się rozglądam za kombinezonem dla małego, ale jeszcze trochę pustki w sklepie więc pewnie lada dzień wystawią na sklep coś zimowego, bo ta pogoda to za ciekawa nie jest. Ja dziś bedąc na spacerze z Antolkiem kupiłam mu kocyk akrylowy Kubusiem Puchatkiem. Co prawda mam już taki koc ale jest on za duzy i do spacerówki nie pasi , a ten jest mniejszy i bakowi cieplutko:)a w Biedzie kupilam taką śmiechową zabawkę gąsienice czy jakieś takie ustrojstwo z przyssawką np na okno- ku uciesze mojego lubego przyozdobie tym boczną szybe w aucie!!

z tymi rajtami rzeczywiście coś nie halo- ja mam 68 a moglabym je Antolkowi na głowe nacągnąć wyciąć dwie dziury i maiłby rajty z kominiarką:)Też się rozglądam za kombinezonem dla małego, ale jeszcze trochę pustki w sklepie więc pewnie lada dzień wystawią na sklep coś zimowego, bo ta pogoda to za ciekawa nie jest. Ja dziś bedąc na spacerze z Antolkiem kupiłam mu kocyk akrylowy Kubusiem Puchatkiem. Co prawda mam już taki koc ale jest on za duzy i do spacerówki nie pasi , a ten jest mniejszy i bakowi cieplutko:)a w Biedzie kupilam taką śmiechową zabawkę gąsienice czy jakieś takie ustrojstwo z przyssawką np na okno- ku uciesze mojego lubego przyozdobie tym boczną szybe w aucie!!
tez mamy, z Pl przywiozlam. Polka uwielbia ja ciagnac za te cieniukie nozki hahaha

reklama
kurde muszę iść do biedry, ale u nas taka mala to nie wiem czy te zabawki są. W weekend jade do mamuśkito tam może prędzej znjade.

Do góry