reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
katik jesteś kochana że chciało ci się zawracać gitarę i jechać do tego sklepu :-)
Piechotka dylalam :-D:-D 40 min w 1 strone.
Ale trening czyni mistrza, musialam spalic tego mcdonalda co wciagnelam dzien wczesniej :-D:-D
Slonko kupilam Ci takie rajstopki - te wzorkowe na 74, te bez wzorkow na 80 cm.
Jutro nie, bo Ł ma wolne i bedziemy nadrabiac :zawstydzona/y:, ale we wtorek dylne na poczte, i potem dam Ci znac ile z przesylka to wynioslo (aha, no i w koperte wsadzilam juz bez tych tekturek by bylo lzejsze).

1.jpg2.jpg

Katik, jesli myslisz, ze z tymi ozdobami to wczesnie, to hmmm, chyba Cie zaskocze. Tutaj w costco (chyba w Anglii tez to istnieje, taki odpowiednik polskiego macro) juz ma poczatku sierpnia zrobilo sie swiatecznie... Pelno balwankow, aniolkow i swietych mikolajkow wszelkiego rozmiaru...

Katik na moim zadupiu nie ściągają :-p tylko po prostu nie włączają ich po "sezonie" świątecznym - wiszą wszystkie pierdołowate światełka jako np zwykłe kable czy frędzle

no to mnie przebilyscie, faktycznie :tak:

W realu pampersy w promocji. Duza paka (82szt jesli chodzi o 3jki) + chusteczki za 44 z hakiem. Poza tym jesli ktos uzywa vizira sensitive, to 6kg za 35 z groszami.

dzięki za info :-)
akurat używamy już 4 ale one pewnie też w jakiejś promocji. co do chusteczek w pakach... w realu liczyłam w telefonie na kalkulatorze, że trzypak pampers clean&play jest droższy niż trzy paczki tych samych chusteczek osobno... więc ich nie polecam w pakach.

mam nadzieję, że w realu są jeszcze na promocji te różne słoiczki... no właśnie vizir niedawno kupiłam, póki co mam jeszcze połowę pojemnika

dzięki za info :-)
akurat używamy już 4 ale one pewnie też w jakiejś promocji. co do chusteczek w pakach... w realu liczyłam w telefonie na kalkulatorze, że trzypak pampers clean&play jest droższy niż trzy paczki tych samych chusteczek osobno... więc ich nie polecam w pakach.

mam nadzieję, że w realu są jeszcze na promocji te różne słoiczki... no właśnie vizir niedawno kupiłam, póki co mam jeszcze połowę pojemnika

Jesli chodzi o pampki to sa wszystkie rozmiary. Tylko nie wiem ile w sztuk w paczce 4rek jest dlatego tak podalam.

Nie wiem jakiej jakości chcesz ale w Biedronce we wrześniu
"meble dekoracje dodatki"
mam gazetkę przed sobą
(hehehe Daga nie komentuj)

np
regał krata za 89 zł od 13.09 (100x30x100)
regał narożny za 79 zł (30x30x180)
komoda 179 zł (120x40x80)

Dziewczyny a Auchan
Huggisy 19.89
body długi rękaw 3.99
śpiochy 6.99
Pajace 8.99

Slipy męskie 4.99 hehehehe na gwiazdkę już można kupić

Nie wiem jakiej jakości chcesz ale w Biedronce we wrześniu
"meble dekoracje dodatki"
mam gazetkę przed sobą
(hehehe Daga nie komentuj)

np
regał krata za 89 zł od 13.09 (100x30x100)
regał narożny za 79 zł (30x30x180)
komoda 179 zł (120x40x80)

eeeeeeeeeeeeeeeeehhhehehehheheheeeeeeeeeeeeeeeeehehehheheeh

uwielbiam dni kiedy to Czynasie odbiera z paaraetu w smym hołmie zestaw gazetek promocyjnych ze wszytkich znanych sklepow i z namietnoscia studiuje gdzie co i za ile :-D

w auchan pieluch juz nie ma............. buuuuuuuuuuuuuu

reklama
a jawe wtorek lece odebrac indeks oficalnie a pote skacze do tej hurtowni dzieciecej z art i zabawkami. msze własnie kosze na zabawki pokupc moze jakies zawieszane, i jakies nowe zabawki bo tych za wiele nie ma. wczoraj na stryszku znalazłam po tatusiu drewnianego małgo konika na biegunach , oczysciłam i jest fajowy. bede miec wiecej weny to wrzuce fotki. moze wlasnie po zakupach wtorkowychod razu.
13. bodziaki zakupione w auchan :)

Do góry