reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Dziś poszaleliśmy z zakupami dla Alicji ale ja nie o tym

Kupiliśmy 5pak bodziaków w tesco i oczywiście po powrocie do domu cena na opakowaniu 35 a na paragonie 45.
Jako że zachciało mi się karmi S poleciał zapytać "jak to" i oddali 10 zł.
Było nie było -moze przestaną ludzi oszukiwać i zaczną ceny prawdziwe naklejać...

dziewczyny jak ktoras lubi rzeczy od tchibo (sa dobrej jakosci i nie drogie) to fajne sa teraz promocje dla doroslych i dla dzieci,

http://www.tchibo.pl/is-bin/INTERSH...7KS8yL9GIRI=?CategoryName=previewb&source=AKF

ja kupowalam u nas te bodziaki dla dzieci 5 sztuk, ten komplecik polarowy co teraz za 20 zl jest w polsce, mam ten kocyk dla niuni, wszystko super, naprawde polecam a teraz jest super przecenione

Ostatnia edycja:
Justa zamorduje za tego linka! Boziu jaka tam piękna kurteczka skórkowa :szok: ehhh
Masz od nich cos dla siebie ??
Musze znaleźć metr krawiecki (bo gdzieś zbubiłam na szopingu dla Jaśka) i się obmierzyć... zachorowałam na tę kurtkę...
kw44_19061_b1,00.jpg

Daga, jeszcze do tych koralików...to jest artykuł z 2007 roku i faktycznie była z nimi jakaś akcja, o której zresztą nie wiedziałam...
kupiłam L takie w 2008 (czy może 2009, juz nie pamiętam), bawi się nimi i jest ok...
ale w sumie jak masz inny pomysł, to lepiej dmuchać na zimne....

reklama
Katiczku kochany czy mogłabyś się rozejżeć czy tam u was nie ma takich bucików z tego co się zorientowałam to można je dostać w sklepie Primark
c3d56a1d.jpg6-9m (12cm wkładka wewnętrzna)

Do góry