reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Tak więc jak pisałam na głównym, uprawialm dzisiaj szoping. Kupiłam Boryskowi spodnie do koszuli i kamizlki(na wesele), sobie kamizelke do garnituru, kolczyki i bransoletkę.;-)

reklama
Dzis pobierznie przejrzalam ulotke z Carrefoura - od jutra promocja na sloiczki dzieciowe, kaszki i soczki. No i na jakies ciuszki - spiochy, bodziaki itd....

wczoraj wpadła mi w ręce ulotka z reala - jest promocja na ubranka wypatrzyłam w ulotce szturksowe ogrodniczki - pojechałam dzisiaj a tam sajgon oczywiście ciuszków już nie było, więc nic nie kupiłam, ale dla zainteresowanych są
- kaszki nestlle pakowane po 2 sztuki - niecałe 10zł
- słoiczki gerbera (zupki, owoce, deserki po 4 misięca) 1,89 - na inne nie patrzyłam, ale też była promocja
- chusteczki pampers 6-ciopak - niecałe 25zł
- huggisy - różne rodzaje 36 z groszami

Co do fotelika- Kubusiowi kupiliśmy Romera 9-18 kilo i teraz kolejnego Romera (do 36), w którego przesiadł się Kubuś, a poprzednik czeka na Bartulka.

reklama
Do góry