reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Ja też kupuję tylko na promocjach, bo inaczej tobym poszła z torbami! Ale staram się szukać dobrych gatunkowo ciuszków- szczególnie dla Kubusia, bo taki 3-latek to już troszkę niszczy ciuszki (jak wraca z podwórka, to czasem jak nieboskie stworzenie!). No i też 'setami' kupuję, więc na raz jest to większa kwota, ale jak zliczam ile bym za to zapłaciła po regurarnych cenach to i tak jestem 'do przodu' :)))

reklama
O taaaak ... ja poza tym ostatnio wole młodego pomierzyć i kupić bez jego obecności lub wręcz na allegro... ostatnio tak było z dresikami. Takiej wiochy mi w CH narobił że szkoda gadać. Potem chodziłam sama i szukałam ale kurcze za samą bluze dresową 60 zł nie dam a do tego jeszcze sponie... no i nie uświadczysz z zapinaną bluzą a jak juz to jakies takie... dziwne... No wkurzyłam i kupiłam na allegro dwa dresy - jednen 3-częściowy a drugi dwuczęściowy - za 80zł z przesyłką... a materiał gatunkowo dobry... i fajnie wykończone dresiki

dzisiaj kupiłam Julce puzzle gąbkowe - rozłożyłam je położyłam Małą na nich a Julcia moja zdolniacha szoruje dupcią i plecami po nich odpychając się nóżkami, z kolei leżąc na brzuszku wyciąga elementy - to jeszcze mało świadome ale już :) sprawiła Mamie dużą radochę

reklama
250 sztuk???
buahaha
tira napadłaś???
a jaki powód???
Ja w dzień huggisy na noc pampki (i tak muszę je zmieniać 3 razy do rana bo tak mały smok sika)

swojego czasu była promocja w realu na pamki taki mega karton 184sztuki - to kupiliśmy, potem to teściowie przyjechali nie chiałam aby kupowali ciuszki to kupili pampki znowu 82 sztuki, potem ktoś nas odwiedził i znowu z pampkami (bo to zawsze bardziej się przyda niż ciuszki) i takim oto sposobem mamy 250sztuk.

a czemu - jakiś czas temu już pisałam, że mam wrażenie że przemakają - Julcia jak tylko zrobi siusiu zaczyna się kręcić marudzić, jak zmieniam pieluszkę to marudzenie ustaje, tak samo w nocy niby te pampki są na całą noc (JULA nie budzi się w nocy) więc zazwyczaj jest jeden pampers - zaczęła nam sie na pampkach budzić - nie ma takiej sytuacji gdy ma huggisy, więc teraz na noc huggis w dzień pampki. Do wyczerpania zapasów

Do góry