reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Ja tak samo mała ma pampka cała noc a zasikany to zalezy jak je tylko raz w nocy to jest całkiem wzglednie ale ważne że nic nie przecieka . zresztą u chłopców czesciej się takie rzeczy zdażają niż u dziewczynek

A nasze pampki czasami się zsuwają na pół d*py i przez to czasami coś wyleci. Chyba za słabo zapinam.

Stało się kupiliśmy dziś łóżeczko turystyczne ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOLYSKA FW2 + PILKA GRATIS (1179171031) - Aukcje internetowe Allegro Właściwie to prezent od dziadków.
Do tej pory mieliśmy pożyczone od szwagra, ale zdarzyło się teraz, że je potrzebowali, a my byliśmy na wczasach i tak głupio było. Bo nie mogliśmy oddać. Więc dziadki sponsorzy dali nam kaskę :)

Kurcze to może spróbuję Alicji nie zmieniać do rana....
Bo co za interes -przesypia noc bo nie muszę Jej karmić a wstaję zmienić pampka...
Ale Ona jak jest za mokry to zaczyna kopać -podnosi nogi do góry i wali nimi w łóżeczko...

13 - to zmieniaj jej dopiero jak sama się bedzie domagała :) Może króregoś dnia się zapomni i prześpi :)
Wytestowałam Nan i dupa tego też nie chce :(

Teściowa naszemu synkowi nie dała na chrzciny nawet kartki z życzeniami, a teraz truje mi zad, że chce wyłożyć mi na kojec, no i na moje nieszczęście wszystkie, które ja wybieram jej nie odpowiadają. I do doopy z takim interesem, bo bujam się tak już 2 tydzień i kojca jak nie miałam tak nie mam :wściekła/y:
Nie wiem o co tej kobiecie chodzi??? Wywnioskowałam, że chciałaby taki wybieg dla małego 5 na 5 m, wysoki na 2, ze stalowych prętów i na kłódkę!!!

reklama
Do góry