reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

może i u nas jeszcze ciepło ale już teraz wiem, że masę ubranek Julcia nie założy - mam kilka sukieneczek na cieniutkich ramiączkach są już małe, będą jeszcze do spodenek jako tuniczka :)
mamy sporo bodziaków których Julcia nie miała ani razu. Teraz już kupuję z głową :pP

reklama
no i na moje nieszczęście wyprzedaż w 5 10 15 bo likwidują....
Kupiłam tyle szmat ze hoho

15 minut się z Niej śmiałam jak Ją w to wpakowałam

Też zajrzałam dziś do 5 10 15, przeceny faktycznie niezłe, ale ja tam jakoś nie potrafię nic wybrać, za to z rekids, C&A czy H&M nigdy nie wyjdę z pustymi rękoma

A ja odwrotnie- w 5,10,15 jeszcze coś wydłubię, a w Re-kidsie nigdy nic nie udało mi się wyszukać :((( Zresztą zauważyłam, że wiele zależy od kierownika sklepu, bo niby sieć ta sama, ale kolekcja nie zawsze.

nata - a ja to jestem stary szperacz lumpkowy . nigdy nie wyjde z niczym :)
Nawet rzeczy od diora mała ma z lumpa he he .

ja dziś byłam u mnie w rekids no i kupiłam małej bluze za 14.90 , bluzki były wszystkie po 9.90 wziełam dwie na długi , skarpetki 3paki po 3.90 , małemu spodnie za 14.90 . zakupy udane he he

Magda - ja HM uwielbiam chyba najbardziej ze wszystkich dzieciowych sklepów ale kupuje tam dwa razy w roku ( w pierwszy dzień przecen ) bo zwykle mam cynka i wydaje wtedy sporo . teraz na letnich przyszałałam za 600 zł bo dla małego już droższe ciuszki bo na maluchach już go nie ubiore . ale mała np na przyszłe lato to już jest ubrana , a mały prawie :)
Mnustwo rzeczy kupiłam po 10zł za sztuke a czapki i skarpety po 5 zł.

Ostatnia edycja:
Kinguunia, super zakupy... szkoda, że nie mam żadnego w okolicy i zostaje mi tylko Allegro:tak:

Aniam, ale szalejesz... :szok: mam nadzieję, ze podzielisz się cynkiem i z nami, bo ja zawsze spóźniona na obniżki:-(

Beti wkońcu dwoje dzieci mam do ubrania .
Ale rzeczy z Hm dzieciaki ponosza i potem i tak ludzie się na nie na allegro rzucają he he . Czasami sprzedaje za tyle za ile kupiłam .

reklama
Do góry