reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
wlasnie, wlasnie, zapomnialabym
wczoraj robilam Polce przeniesienie z jednej komodki do drugiej
i natknelam sie na body z Cartersa, upchniete na samym koncu, bo na metce 9 miesiecy...
a w rzeczywistosci musimy je nosic na juz, bo pasuje. Co za rozmiarowka.

a ja wczoraj w lumpku byłam gdyż moje dziecię od września idzie do żlobka to chciałam trochę gorszych ciuszków kupić bo i tak zupkami upapra a tam nikt tym się przejmować nie będzie. Efekt: w jednym cała siata markowych ubranek za 60zł a w drugim dwie siaty bardziej nadających się do żlobka ale też nie koniecznie za 30zł:-D

a to kilka fotek:
dsc02394c.jpgDSC02399.JPGDSC02400.JPGDSC02395.JPG
pencil.png
pencil.png

13 - co chcesz od tego ubranka:-D
ja tam jakoś nigdy nie umiem nic tam znaleźć :no:

Ja dziś byłam e reserwed kids bo u mnie na zadupiu się otworzyło niedawno . Kupiłam małej bluze , dwie bluzki spodnie dla mełgo , od cholery skarpetek i zapłaciłam 60zł . w sumie tanio bo nie raz spodnie letnie dla mełgo potrafią 40 -60 zł kosztować a tam za 14 nabyłam

byłam w Media - kupiłam kaczuszki które pod wpływem wody świecą - komplecik to 4 sztuki jedna duża (mama) i trzy małe - koszt 29,90

Kiedyś widziałam w biedronce za 15zł, ale zanim się obejrzałam to już ich nie było. Cieszę się, że kupiłam - koleżanki córka uwielbia bawić się nimi w kąpieli, a także poza nią nauczyła się, że jak się poliże kaczuszkę to zaczyna świecić :)

Kingunia - super ciuszki. U Was jeszcze szansa, ze takie letnie wynosicie, ja juz odlozylam bo zimno.... Buuuu, a niektorych wcale nie nosila...

reklama
a co i gdzie wkleić żeby to F wyświetlało?
Aga rzuć linkiem do tego namiotu

wyloguj się z Forum (bo pewnie tak jak ja masz zapamiętane logowanie) i jak wejdziesz na stronę forum, wyświetli Ci się zaloguj przez FB, albo wejdź w swój profil i poszukaj gdzieś tam będzie opcja powiąż z FB

Do góry