reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Hej uzywacie juz krzesełek do jedzenia?? poleccie coś...myslalam o ktoryms z chicco max do 400zł

Dostaliśmy podobne krzesełko do karmienia na chrzciny KRZESEŁKO DO KARMIENIA 4KOLORY RT2 PLUS PROMOCJA (1159216901) - Aukcje internetowe Allegro, z siatką na zabawki, gdzie na razie są śliniaki. Jeszcze nie używamy, bo tylko cyc, nie rozszerzam diety dopóki mała nie zacznie stabilnie siedzieć. Krzesełko jest super. 3 stopnie nachylenie siedziska, 3 stopnie wysokości krzesła. W środku mamy jeszcze taką dodatkową wkładkę z polarku.

Załączniki

• IMG_1624.jpg
    IMG_1624.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 28
reklama
My mamy zwykłe drewniane. Jak dla mnie praktyczniejsze od plastikowych, świetnie się potem nadaje dla starszaka do jedzenia malowania itp.

Ja nie jestem fanką drewnianych ani rozkładanych na dwie czesci bo :
na wrześniu dziecko z takiego wyleciało razem z górą ( takie 1.5 roku )
tacka się nie przesówa a Szymek na taką poprostu właził ( jadł kiedyś w knajpie na takim )
nie rozkłada sie oparcie .
nie reguluje się wysokość a czesto dostawiam do naszego stołu bez tacki
Można w nich sadzac dzieciaki dopiero dobrze siedzące .
a stolik to ja mam mamuta z ikea więc to rozkładanie mnie nie interesuje .

ale to oczywiście moja opinia tylki
ja mam fishera rainforest
FISHER PRICE RAINFOREST-KRZESEŁKO__NOWE? (1165438807) - Aukcje internetowe Allegro
jestem mega zadowolona a niego i wyglada jak nowe mimo że Szymek się nad nim znęcał :)
ładnie się rozkłada oparcie takze i mniejszego malucha mozna na czas karnienia wsadzić ( pozycja mniej wiecej jak w fotelikach )

Aniam bardzo podoba mi się to Fisher Price, ale chyba szkoda mi wydawac 400 pln na krzeselko

Po tym jak AgnieszkaSz-r wkleila to drewniane to zaczelam sie zastanawiac nad podobnym, tylko w innej kolorystyce KRZESEŁKO DO KARMIENIA REG. OPARCIE KLUPŚ SAFARI (1162893153) - Aukcje internetowe Allegro no i cena tez ok

No a teraz sie zastanawiam czy nie kupic takiego Baby ono jak Aniez pokazala.

szczerze mowiac to Agnieszki mi sie wydaje bardziej praktyczne na dluzszy okres czasu, no ale obawiam sie po tym co napisalyscie zeby dzieciak nie wypadl...

Acha krzesełko to które ja mam ma regulację oparcia :tak:

A jeśli chodzi o wypadnięcie... to ja nigdy dziecka nie zostawiłabym samego w takim krzesełku...

Kuba sobie siedział w tym krzesełku długo- zrezygnowaliśmy z niego jakoś w styczniu/ lutym tego roku- czyli jak miał 2 i 7 miesięcy i to dlatego, że Kubuś jest wysoki i bez problemu siedział przy każdym stole. Czasem go wsadzałam w to krzesełko i on się tam bawił, albo rysował, a ja np. gotowałam- to bywała jedyna forma uziemienia go :-D Gdybym miała teraz kupować to kupiłabym właśnie tego typu krzesełko (ten Fisher też fajny). Aha- może być wysokie, ale ma też regulację, że może stać bardzo nisko (siedzisko się opuszcza jak windę).

Acha krzesełko to które ja mam ma regulację oparcia :tak:

A jeśli chodzi o wypadnięcie... to ja nigdy dziecka nie zostawiłabym samego w takim krzesełku...

Aga - to była chwila laska się odwróciła w kuchni po coś tam była nie cały metr od dziecka .
czasami trzeba wziąść widelec łyżkę czy cokolwiek albo własnie się gotuje a dziecko w kzesełku .
Może tamto było jakoś lipne i tyle .

To baby ono mi tez się bardzo podoba ja kupiłam fishera jak był jeszcze za 310 zł więc dlatego zdecyodowałam się na takie tym bardziej że bacie dały kase

reklama
Ja mam primi sogni, podobne do tego:
PRIMO SOGNI LUX 2010 KRZESELKO DO KARMIENIA +BONUS (1159356502) - Aukcje internetowe Allegro

Dziewczyny kurcze mam problem z video nianią, którą kupiliśmy ponad miesiąc temu. Walczę z gościem od początku gdy ją dostałam. Nie da się z niej korzystać, szumi aż uszy bolą, obraz zanika. Od razu chciałam ją zwrócić, ale sprzedawca mi napisał,że mogę ją sobie zwrócić, a on mi kasy nie odda. Sprawę zgłosiłam do administratora allegro,ale dał gościowi tylko ostrzeżenie. Zgodnie z prawem, jeśli sprzedawca nie poinformował o możliwości zwrotu bez podania przyczyny to mam 3 miesiące na oddanie produktu,ale co z tego jak gościu i tak nie odda mi kasy.
Gościu jest chamski, wyzywa ludzi w komentarzach, wiele osób narzeka na te jego pseudo nianie.
Administrator proponował mi zgłosić sprawę na policję,ale wątpię aby tym się zajeli.
A i jeszcze coś, gościu ma teraz zawieszone konto....
Macie jakieś pomysły?

Informacje o Użytkowniku wroc_electronics - Aukcje internetowe Allegro

Do góry