reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

ja mam avilę i sobie bardzo ją chwalę. na początku byłam sceptycznie nastawiona do szajsunka, w dodatku ten dotykowy ekran.... ale na prawdę jestem miło zaskoczona. W końcu polubiłam pisanie smsów

reklama
ma ktos z Was nokie 5230?

ja mam i jestez zadowolona, choc to sluzbowy wiec wiadomo... ale jest nie skomplikowana i latwa i fajna w obsludze. na zywo jest mniejsza niz na zdjeciach, ale mile zaskakuje i polecam

htc-hd2-front.jpg

htc rozowych niestety nie robia.... ale lepszego tel poki co nie widzilam...

a ten lubie bo jest malutki:
nokia_7373_pink.jpg

Załączniki

• nokia%206111pink.jpg
    nokia%206111pink.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 20
Ostatnia edycja:
Nokia rulez :-D
Ja mam N95 8GB, juz drugi rok, teraz mialam zmienic, ale nawet nie chce. moja odrapana, ale jak dla mnie super fon....

A Ł ma BlackBerry
blackberry-bold.jpg

i jestem mile zaskoczona, to jakas nowosc, a fon jest wypasny
ma bezposredni dostep z menu do 3 skrzynek pocztowych, nielimitowany net i inne bajery
i jest w pracy na bierzaco bardziej niz ja bedac w domu na stalym laczu :-D

...widać Ł już tak mają- mój też ma blackberry;-)
a ja jestem sonyerricssonowiec :-)

Ja mam motorolkę i sobie chwalę miałam i samsunga i sony i nokię... ale motorola to jest to ;-) mąż mnie zaraził a teraz biedak ma nokię słóżbowa tylko bo prywatnego mu się nie opłaca skoro nie musi za połączenia płacić :-p
taką mam
M151-2074-main01.jpg

motka Z3

Dziewczynik, wiem, że to już było jakiś czas temu, ale nie moge znależć, prosze napiszcie mi JAKIE POLECACIE ŁÓŻECZKA TURYSTYCZNE???? :tak:

Też lubię Nokię i też mam N95, której nie zamierzam zmieniać. Firmową mam BlackBerry i też sobie chwalę- jest chyba nawet bardziej intuicyjna od Nokii. Gdybym miała wybór między Nokią a Samsungiem pewnie bez zastanowienia wzięłabym Nokię.

Dziś znowu był szoping :) Bartula bogatszy o bodziaki, mamusia o sweterek, Kubulek o książeczkę :)))

heh a ja nokii nie znoszę... :-( kiedyś uwielbiałam, ale później się skiepścili... osobiście uwielbiam SE i prywatne zawsze kupuję SE obecnie mam Yari, a służbową mam Nokię i jej nieznoszę :-D ale to kwestia przyzwyczajenia myślę :-)

Salamandra - jak kupowalismy nasz kojec/lozeczko to ogladalismy podobne do tego od Twojego linka. Wygladalo fajnie, tyle ze niewiele miejsca w srodku. Wybralismy firmy Lubby. Ma wymiary (na oko) 1m x 1m i jakies 80cm wysokosci. Najlepsze w nim jes to, ze na podwojny spod. Teraz Spod jest umieszczony wysoko, dzieki czemu Konstancja moze sobie spokojnie na nim lezakowac (bawic sie, spac czy co tam sobie chce), a ja nie musze zginac sie wpol, by ja z niego wydostac. Osobiscie polecam takie wlasnie wynalzki, ktore maja podwojne spody.

reklama
ŁÓŻECZKO KOJEC ARTI DE LUXE PRZEWIJAK ŚLICZNE (1152869726) - Aukcje internetowe Allegro ja mam takie i jest ok. w tym piesku sa wibracje ktore dla mnie za bardzo chromolą , melodyjka ktora jest wg mnie za glosna ale swiatelko z noska jest fajne i dzieki niemu oduczylam Zosie patrzec w prawą strone bo sie bardzo interesowala tym mieniacym sie swiatelkiem. łozeczko samo w sobie jest ok, przewijak jak najbardziej sie sprawdza, ma kieszen na rozne drobiazgi ja trzymalam tam pieluchy , generalnie jestem z niego zadowolona , no i ma moskitiere wiec komary mojego dziecia nie jadly a kolor lozeczka jest duuuzo bardziej żywy niz na zdjeciach ja mam zielone i jest baardzo jasne . a no i bardzo łatwo się sklada i rozkłada

Ostatnia edycja:
Do góry