reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

A mój mąż kupił dziś wanienkę w biedronce :-) Promocja jakaś. Nareszcie moja Ala ma teraz komfortowe warunki :-) Wcześniej mieliśmy wanienkę, taką na stojaku, razem z przewijakiem i półeczkami. Ale strasznie mała ta wanienka była.
Tylko teraz strasznie dziwnie jest przestawić się na tą, bo nie wiem gdzie zorganizować teraz te wszystkie klamoty, bo łazienka mała i się nie zmieszczę razem z tamtą starszą wanienką. :baffled:

reklama
z dzis, choc nie ma sie czym chwalic - najzwyklejsze i najtansze do maratonow z Polka
Softy Ballet Pump

Po tym jak zdarlam w poltorej miecha balerinki za 29 funtow, dzis skapstwo mnie ogarnelo...

Kwiatuszku moja nokia jest bardzo cieniutka. I choc nie korzystam z połowy jej funkcji (bo jest telefonem dotykowym) to i tak bym jej nikomu nie oddala. Miał by właśnie telefon dotykowy ale mi sie nigdy chodowac pzanokci nie chce, co bardzo ułatwia posługiwanie sie takim telefonem ;p więc tradycyjna klawiatura jest ok.
Ale oczywiscie nie mozna nikogo do niczego zmuszac, najlepiej jechac obejrzec i poprosic o t zeby Ci telefon właczyli obejrze i dopiero kupic.

mysle, ze jeszcze nasze maluchy nie nadaja sie do krzeselek bo tam za bardzo na siedzaco dziecko jest... chyba ze sa rozne wersje, ale jednak wydaje mi sie, ze to niedobra pozycja.
My znacznie pozniej sie wyposazymy w takowe

Bylam dzis w litewskim sklepie. Albo litwinskim??? Nigdy nie wiem jak mam to odmienic - kffiatek, Pani filolog ratuj ;-)
Kupilam dzem truskawkowy. Noooo smiem twierdzic, ze takiego drzemu juz dawno nie jadlyscie.
Jak babcine powidelka, najlepsze z najlepszych. Konsystencja lekko plynna, duzo owocow... no a smak!!!!!!!!!!
Kupilam kiedys w ciemno,bo mojego ulubionego Łowicza nie mieli i choc troche irytowala mnie cena, bo prawie 3 funty to stosunkowo duzo jak za dzem- zaryzywkowalam. I to byl strzal w 10.
Jutro robie nalesniki. Z drzemem oczywiscie :tak:

Hej uzywacie juz krzesełek do jedzenia?? poleccie coś...myslalam o ktoryms z chicco max do 400zł

Ja mam po Janku ale będe go używać dopiero jak Marek zacznie sam pewnie siedzieć wcześniej nie mam zamiaru go zmuszać. Zakupłam w Smyku drewniane solidne krzesełko które się rozkłada gdy dziecko jest starsze na krzesełko i stolik...
Bardzo podobne do tego KRZESEŁKO DO KARMIENIA+ STOLIK ~ZUZIA SOSNA (1153820240) - Aukcje internetowe Allegro no praktycznie identyczne tylko ceratka na krzesełku inna :-)

reklama
Drewnianego nie chcę. Ten od aniez fajny juz myslałam o nim :) Może jeszcze inne mamusie coś napiszą ;-)Ja od 4 miesiąca bede uzywac takiego fotelika na najbardziej odchylonej pozycji tylko musze sprawdzic jak to wyglada...

Do góry