reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Ale piękna kieca!!!! koniecznie się namw niej pokaż
A za to ubranku do chrztu zabiję... ;-) Dziś zamówiłam to co kwiatuszek, ale ten jeszcze bardziej mi się podoba... Szkoda, że tu zajrzałam :dry:

przykro mi , ale to niemożliwe. Co najmniej do następnego lata, na zdjęciach mnie nie zobaczycie....

a co do ubranka na chrzest....sooorki:zawstydzona/y:

reklama
kurde ale piekna ta sukienka, chyba sobie tez ja kupie choc nie lubie dlugich, ale ta jest naprawde wyjatkowa, wronka moge sobie kupic taka sama?? musze popatrzyc czy gosciu ma taka w rozmiarze S

heheheh no jasne:-)

a ja tez moge??

przykro mi , ale to niemożliwe. Co najmniej do następnego lata, na zdjęciach mnie nie zobaczycie....

a co do ubranka na chrzest....sooorki:zawstydzona/y:

ja i tak mysle ze jeste sliczna Pani Wronka i nie zgadzam sie z Twoja opinia, no ale nie pozostaje mi nic innego jak poczekac do nastepnego lata...

Wronia- aleś mnie tą kiecką zdenerwowała! Też chcę taką! Tylko mam do Ciebie pytanie- jak z częścią stanikową- u mnie obecnie biust sporawy (80 E) i pytanie czy go 'upchnę'?

a ja tez moge??

oczywiście,że mozesz:-)

ja i tak mysle ze jeste sliczna Pani Wronka i nie zgadzam sie z Twoja opinia, no ale nie pozostaje mi nic innego jak poczekac do nastepnego lata...

Wronia- aleś mnie tą kiecką zdenerwowała! Też chcę taką! Tylko mam do Ciebie pytanie- jak z częścią stanikową- u mnie obecnie biust sporawy (80 E) i pytanie czy go 'upchnę'?

kochana jeszcze nie wiem bo kupiłam dopiero wczoraj, więc jeszcze jej nie mam. Cycki tez mam wielkie, więc mam nadzieje,że się zmieszczą, no ale chyba muszą skoro kiecka ma taki duży rozrzut rozmiarowy:-)

ps. cieszę się ,że się Wam podoba:-);-)

Wronka- no to ja czekam na info, czy poupychałaś co trzeba, gdzie trzeba :tak: no i daj znać, jak ona wygląda 'na żywo' :-)

Suknia Wronki naprawdę wymiata
ubranko Boryska też przepiękne tylko ja osobście szukałam spodenek z lnu, bo sztruks mi sie zdawal za gruby, jak taka pogoda będzie to i tak nie wiem jak go w ten bezrękawnik ubiorę...

a ja nie mam nic na chrzciny :(
jestem za gruba by tracic kase na nowe ciuchy
a w stasre nie wchodze
dodam jeszcze ze mam chrzciny w tą niedziele

Suknia Wronki naprawdę wymiata
ubranko Boryska też przepiękne tylko ja osobście szukałam spodenek z lnu, bo sztruks mi sie zdawal za gruby, jak taka pogoda będzie to i tak nie wiem jak go w ten bezrękawnik ubiorę...

a ja nie mam nic na chrzciny :(
jestem za gruba by tracic kase na nowe ciuchy
a w stasre nie wchodze
dodam jeszcze ze mam chrzciny w tą niedziele

ja mam chrzciny 26 września, więc powinno byc ok;-), a teraz to faktycznie chyba w samym pampku dziecko do chrztu najlepiej zawiezc..zwariowac można

ja tez nie mam nic dla siebie, a po drodze jeszcze mnie czeka wesele kuzyna ( 20 sierpnia) i jestem przerazona tym ze nia mam co na siebie włożyc, chyba przez ten fakt w ogole nie pojde.

ja mam chrzciny 26 września, więc powinno byc ok;-), a teraz to faktycznie chyba w samym pampku dziecko do chrztu najlepiej zawiezc..zwariowac można

ja tez nie mam nic dla siebie, a po drodze jeszcze mnie czeka wesele kuzyna ( 20 sierpnia) i jestem przerazona tym ze nia mam co na siebie włożyc, chyba przez ten fakt w ogole nie pojde.

a no to jak we wrzesniu to sztruks idealny

a co do tego wesela to rozumiem Cie Wronia jak nie wiem kto
ja sie tymi chrzcinami przejmuje strasznie a jakbym miala miec wesele teraz to tez nie wiem co bym zrobila

reklama
Co do stroju na chrzciny. Weroniczka byla na biało, a Borysek prawdopodobnie bedzie w tym:6-częściowy komplecik do Chrztu - Romuś (G019 beż)

a ja dzissiaj kupiłam sobie kiecke na lato. Poniewaz moje gabaryty wolają o pomstę do nieba, a te upaly nie mam kompletnie co nosic to postanowilam choc jedną kiecke kupic zeby miec w czym chociazby nad morze jechac. Planujemy w sierpniu jednodniowy wypad. Tymbardziej,ze ponoc sierpien tez ma byc upalny. A to moja kieckaEXPRESOWO! SUKIENKI DLUGA SUKIENKA MAXI SUKNIA M L (1118238293) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Suknia przepiekna i się nie dziwię że wszystkie jesteśmy nią tak zachwycone. Kochana nad morze jak znalazł a i ostatecznie na wesele w niej też możesz wyskoczyć, a co, teraz to już dodolne stroje zwłaszcza jak takie upały.

My mamy 5 wesel jeszcze ale idziemy tylko na 4. Z jednego musieliśmy zrezygnować bo pokrywa się z weselem kumpla. No i też miałam problem z zakupem jakiejś kiecki bo jak dobra tu to w biuście za mała a jak biust dobry to na dole worek, no ale znalazłam jedna kieckę i pewnie w niej wszystkie imprezy obskocze. Na chrzcinach ją przetestowałam i w miarę dobrze mi się w niej paradowało, więc nie jest źle.

Dziewczyny poratujcie mnie z tą karuzelą. Macie jakiegoś dobrego sprzedawcę na allegro?

Do góry