reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
w weekend bylismy z Julką w Gdańsku - na zakupach. Niby miałam kupować dla siebie, bo niedgługo wracam do pracy, itp - a w fekecie zakupiłam ciuszki dla Julki - 8 cud bodziaków i sukieneczkę którą jak nie kupię niczego innego to będzie na chrzest.

a tak przy okazji chrztu - dziewczyny czy wasze maleństwa na chrzest miały białe ciuszki?? nie wiem ale ostatnio ktoś z rodziny mi coś takiego zasugerował

w weekend bylismy z Julką w Gdańsku - na zakupach. Niby miałam kupować dla siebie, bo niedgługo wracam do pracy, itp - a w fekecie zakupiłam ciuszki dla Julki - 8 cud bodziaków i sukieneczkę którą jak nie kupię niczego innego to będzie na chrzest.

a tak przy okazji chrztu - dziewczyny czy wasze maleństwa na chrzest miały białe ciuszki?? nie wiem ale ostatnio ktoś z rodziny mi coś takiego zasugerował

Helenka była na biało, ale jak chrzciliśmy Emilka to miał spodenki białe i niebieski sweterek,Mateuszek tak samo.
Podobno tak jest że dzieci do chrztu powinny byc na biało ale myslę że kazdy robi jak chce , kiedyś były takie przesądy wiem bo mi moja babcia tez głowę suszyła z tym niebieskim sweterkiem.

A ja dzis nic nie kupilam. Dzien uznaje za nieudany :-D

buhahahahahahahahahaahaahahahahahahaaaahahaahahahahhhaahahaha

Ola byla na rozowo :-)

Dla zainteresowanych w Mothercare zaczęli przeceny całej kolekcji. I udało mi się kupić chłopakom stroje 'ślubne'- foty Bartuli na zamkniętym :)))

reklama
Do góry