reklama
w weekend bylismy z Julką w Gdańsku - na zakupach. Niby miałam kupować dla siebie, bo niedgługo wracam do pracy, itp - a w fekecie zakupiłam ciuszki dla Julki - 8 cud bodziaków i sukieneczkę którą jak nie kupię niczego innego to będzie na chrzest.
a tak przy okazji chrztu - dziewczyny czy wasze maleństwa na chrzest miały białe ciuszki?? nie wiem ale ostatnio ktoś z rodziny mi coś takiego zasugerował
a tak przy okazji chrztu - dziewczyny czy wasze maleństwa na chrzest miały białe ciuszki?? nie wiem ale ostatnio ktoś z rodziny mi coś takiego zasugerował
gosienkag76
Fanka BB :)
w weekend bylismy z Julką w Gdańsku - na zakupach. Niby miałam kupować dla siebie, bo niedgługo wracam do pracy, itp - a w fekecie zakupiłam ciuszki dla Julki - 8 cud bodziaków i sukieneczkę którą jak nie kupię niczego innego to będzie na chrzest.
Helenka była na biało, ale jak chrzciliśmy Emilka to miał spodenki białe i niebieski sweterek,Mateuszek tak samo.
Podobno tak jest że dzieci do chrztu powinny byc na biało ale myslę że kazdy robi jak chce , kiedyś były takie przesądy wiem bo mi moja babcia tez głowę suszyła z tym niebieskim sweterkiem.
A ja dzis nic nie kupilam. Dzien uznaje za nieudany![]()
buhahahahahahahahahaahaahahahahahahaaaahahaahahahahhhaahahaha
Ola byla na rozowo :-)
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
a mój Antonio będzie na błękitno biało
e.salamandra
Mama pełną parą
najważniejsze by dzieciątko było ubrane wizytowo
reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Hania byla na biało a Tymuś będzie na biało niebiesko
Podziel się: