reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
dziewczyny czy możecie polecić jakiegoś sprzedawce na allegro od którego kupowałyście maty edukacyjne? pewnie zdecyduje się na tą wyspę tiny love, bo ją wiem że polecałyście, tylko nie wiem od kogo kupić. Wiem, że ostatnio któraś coś kupowała i nie miała paragonu czy cuś i odradzała jakiegoś przedawcę. Heh już pamięć zawodzi ale mam nadzieję że zaczaiłyście o co kaman.

Co do stroju na chrzciny. Weroniczka byla na biało, a Borysek prawdopodobnie bedzie w tym:6-częściowy komplecik do Chrztu - Romuś (G019 beż)

a ja dzissiaj kupiłam sobie kiecke na lato. Poniewaz moje gabaryty wolają o pomstę do nieba, a te upaly nie mam kompletnie co nosic to postanowilam choc jedną kiecke kupic zeby miec w czym chociazby nad morze jechac. Planujemy w sierpniu jednodniowy wypad. Tymbardziej,ze ponoc sierpien tez ma byc upalny. A to moja kieckaEXPRESOWO! SUKIENKI DLUGA SUKIENKA MAXI SUKNIA M L (1118238293) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Co do stroju na chrzciny. Weroniczka byla na biało, a Borysek prawdopodobnie bedzie w tym:6-częściowy komplecik do Chrztu - Romuś (G019 beż)
Sliczniutki, i ten bezowy kolor moim zdaniem idealny!

a ja dzissiaj kupiłam sobie kiecke na lato. Poniewaz moje gabaryty wolają o pomstę do nieba, a te upaly nie mam kompletnie co nosic to postanowilam choc jedną kiecke kupic zeby miec w czym chociazby nad morze jechac. Planujemy w sierpniu jednodniowy wypad. Tymbardziej,ze ponoc sierpien tez ma byc upalny. A to moja kieckaEXPRESOWO! SUKIENKI DLUGA SUKIENKA MAXI SUKNIA M L (1118238293) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Sukienka super!!!!!!
Czegos bardzo podobnego szukalam na chrzciny. Bo ja to dzikus jestem, i jak zwykle w zadne "formalne" kostiumo-zakiety wbijac sie nie mam ochoty.
Na czym ostatecznie u mnie stanie nie mam pojecia:zawstydzona/y:

kurde ale piekna ta sukienka, chyba sobie tez ja kupie choc nie lubie dlugich, ale ta jest naprawde wyjatkowa, wronka moge sobie kupic taka sama?? musze popatrzyc czy gosciu ma taka w rozmiarze S

reklama
Ale piękna kieca!!!! koniecznie się namw niej pokaż
A za to ubranku do chrztu zabiję... ;-) Dziś zamówiłam to co kwiatuszek, ale ten jeszcze bardziej mi się podoba... Szkoda, że tu zajrzałam :dry:

hahhaha, a wiesz co - ze o Tobie pomyslalam jak zobaczylam Wronkowy komplet :-D bo taka niezdecydowana bylas, i tak wlasnie myslalam, ze pewnie wpadl by Ci w oko
;-)

Do góry