reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

I z innej beczki- czy któraś wie czy w Mothercare są już promocje kolekcji letniej? We Wro 2 tyg. temu zaczęli obniżać, ale to tak nieśmiało, czekam na jakis bardziej spektakularny ruch z ich strony :-D

No i jak z innymi markami i promocjami- Aniam Ty w te klocki jesteś oblatana :-D że w Tesco to już wiem...

Orsey, GreenPoint... i generalnie wszystko co u nas w dwóch centrach handlowych jest poprzeceniane w letnich wyprzedażach nawet do 70%

reklama
taaaaaaaaaaa dziecko oczopląsu dostaje :-)
Marek ma tak jak się huśta...patrzy ciągle w jeden punkt gdzieś na bok huśtawki (w zależności od fanaberii na prawo lub na lewo) i po 5 minutach takiego patrzenia odpływa... jednostajnie ruchy usypiają...

moja też tak ma :-).....to coś musi być naprawdę bardzo piękne (prawie jak szpile od Louboutina :-))................tylko moja nie zasypia................

I z innej beczki- czy któraś wie czy w Mothercare są już promocje kolekcji letniej? We Wro 2 tyg. temu zaczęli obniżać, ale to tak nieśmiało, czekam na jakis bardziej spektakularny ruch z ich strony :-D

No i jak z innymi markami i promocjami- Aniam Ty w te klocki jesteś oblatana :-D że w Tesco to już wiem...

nie mam pojęcia bo wkurzają mnie własnie te ich podchody z przecenami bo w sumie mają drogo .
Zresztą wkurzyli mnie bo kupiłam kilka rzeczy i się poroziagały już po pierwszym praniu . za tą cene jakość jak z bazaru .
Kiedyś lubiłam a teraz mam w nosie ich przeceny

Fajne te szpile ale ja w takich łazic nie umiem zresztą z racji wzrostu 175 cm uczyć się nie musze he he
za to mam kolekcje butów sportowych z kotem ( z racji pracy ) jakieś 40 par he he

nie mam pojęcia bo wkurzają mnie własnie te ich podchody z przecenami bo w sumie mają drogo .
Zresztą wkurzyli mnie bo kupiłam kilka rzeczy i się poroziagały już po pierwszym praniu . za tą cene jakość jak z bazaru .
Kiedyś lubiłam a teraz mam w nosie ich przeceny

Fajne te szpile ale ja w takich łazic nie umiem zresztą z racji wzrostu 175 cm uczyć się nie musze he he
za to mam kolekcje butów sportowych z kotem ( z racji pracy ) jakieś 40 par he he

Szkoda... no to może któraś była w Mothercare? Jak nie to będzie trzeba się 'kopnąć'. Ceny standartowe, to oni mają absurdalne. Chociaż ja na jakość nigdy nie narzekałam- wszytskie portki i koszulki przetrwały akcje żłobkowe, prane bywały codziennie, kolory są i się nie 'sfeflusiały', ale to pewnie zależy co się trafiło. A wypatrzyłam sobie tam m.in. stroje dla moich chłopaków na ślub brata, ale qurcze nie dam za porteczki dla Bartuli 100PLN i to nie dlatego, że nie mam, ale, że to zdzierstwo! No z całym szacunkiem!

macie jakieś opinie o pieluszkach Pieluszki Sleep & Play ??

juz byl ten temat niedawno
ja mam akurat dobre zdanie
uzywam juz przy drugim dziecku
i jest tanio a jakosc jak dla mnie taka jak przy oryginalnych
Hania nadal zaklada je na noc

nie moge sie oprzec by nie spytac w jakim zawodzie pracujesz? :)

co do szpilek to ja sie zakochałam w tych:
Cindy Crawford Collection by 5th Avenue
kurcze mierzyłam je i nawet we nich uszłam parę kroków ale do kościoła na chrzciny na pewno bym nie doszla a szkoda :(

Szkoda... no to może któraś była w Mothercare? Jak nie to będzie trzeba się 'kopnąć'. Ceny standartowe, to oni mają absurdalne. Chociaż ja na jakość nigdy nie narzekałam- wszytskie portki i koszulki przetrwały akcje żłobkowe, prane bywały codziennie, kolory są i się nie 'sfeflusiały', ale to pewnie zależy co się trafiło. A wypatrzyłam sobie tam m.in. stroje dla moich chłopaków na ślub brata, ale qurcze nie dam za porteczki dla Bartuli 100PLN i to nie dlatego, że nie mam, ale, że to zdzierstwo! No z całym szacunkiem!

Ja też miałam sporo rzeczy dobrych ale właśnie trafiło mi się tez kilka bubli dlatego już nie mam ciśnienia na ten sklep , wkurza mnie tez że czasami przeceniają rozmiarami mniejsze tańsze to samo większe droższe - paranoja :)

Kwiatek - przed u5rodzeniem Szymka prowadziłam sklep sportowy ( z kotem ) w jednym z większych CH w wawie . Po macierzyńskim pracowałam tez w sklepie ale na 1/4 etatu ( bardziej po to żeby wyjść do ludzi niż zarobić ) dlatego butów i ubrań sportowych mam pełno

reklama
Do góry