reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
tu tez nadrobilam i wiem ze jutro tesco i zapasy pampersowe :-)

jedyne co jeszcze dodat to to, ze nie cierpie pampercow sleep&play - jak mam je uzywac to jestem chora - na szczescie bratanica K. lubi nimi lalki owijac :-D

kwiatuszek doszło już do Ciebie ubranko do chrztu? jestem ciekawa rozmiaru, bo wspomniałaś, że zamowilas 74. Mój Adaś jest duży chłopak, wiekszy chyba niz Tymus i nie wiem czy brac tez 74 czy wieksze

Daga, czemu tych pampków nie lubisz? Nigdy ich nie miałam, ale widziałam, że są dużo tańsze.
Obkupiłam się w huggiesy i pampersy w tesco:-) I mam pytanie: mniej więcej do którego miesiąca używa się rozmiaru 3? Nie wiem czy za dużo nie nakupiłam?:D

Dziewczyny i jeszcze jedno.. nie macie czasami wrażenia, że te huśtawki i karuzelki z melodiami ogłupiają nasze dzieci? Mojej jak się tylko huśtawę z muzyką puści to automatycznie zasypia:/ A jak bez muzyki to siedzi, uśmiecha się i gada:-)

kwiatuszek doszło już do Ciebie ubranko do chrztu? jestem ciekawa rozmiaru, bo wspomniałaś, że zamowilas 74. Mój Adaś jest duży chłopak, wiekszy chyba niz Tymus i nie wiem czy brac tez 74 czy wieksze
właśnie dziś do mnie przyszedł ten komplecik
jest bardzo ładny, ta czapka myślałam że jest trochę nie teges ale Tymuś pięknie w niej wygląda
ubranko jest trochę przyduże, zwłaszcza koszula ale kupowałam z takim zamysłem żeby miał na dłużej na jakieś okazje więc celowo takie kupiłam
myśle że jak weźmiesz 80 to będzie naprawdę wielkie
więc radzę Ci jednak 74
jakby co to zawsze można wymienić

Daga, czemu tych pampków nie lubisz? Nigdy ich nie miałam, ale widziałam, że są dużo tańsze.
Obkupiłam się w huggiesy i pampersy w tesco:-) I mam pytanie: mniej więcej do którego miesiąca używa się rozmiaru 3? Nie wiem czy za dużo nie nakupiłam?:D

:-)

jak dla mnie sa za sztywne i dziwnie pachna, zapiecie mi nie pasuje - wydaje mi sie malo szczelne... przyzwyczailam sie do zwyklych i sa one dla mnie the best :-)

ja, od kiedy moje dziecie ubralo sukienke na 9 miesiecy, patrze wagowo a nie na miesiace, bo nic mi sie nie sprawdza :-)

Dziewczyny i jeszcze jedno.. nie macie czasami wrażenia, że te huśtawki i karuzelki z melodiami ogłupiają nasze dzieci? Mojej jak się tylko huśtawę z muzyką puści to automatycznie zasypia:/ A jak bez muzyki to siedzi, uśmiecha się i gada:-)
moja mala nigdy nie zasnie jak karuzela wlaczona, smieje sie do niej, macha, gada, jak sie juz zmeczy to odwraca glowke i mnie wola:-p to wylaczam karuzele i wtedy zasypia

aniez - sliczna ta sukienka, tez by mi sie przydala... ale za droga, powariowali, a w polsce to pelno jest pieknych sukienek, lepiej w sklepie poprzymierzac i wtedy kupic

ja, od kiedy moje dziecie ubralo sukienke na 9 miesiecy, patrze wagowo a nie na miesiace, bo nic mi sie nie sprawdza :-)
:szok: lo matko z synem (czy jak wy to tam piszecie), moje dziecko jak z ksiazki - ubranka pasuja dokladnie jak w danym miesiacu - ale jak u nas kupie... bo te z polski to roznie:-D ostatnio jak mi mama przywiozla na 68 rozmiar to za male byly na moja kruszynke... a ona nosi normalnie 62 rozmiar

moja mala nigdy nie zasnie jak karuzela wlaczona, smieje sie do niej, macha, gada, jak sie juz zmeczy to odwraca glowke i mnie wola:-p to wylaczam karuzele i wtedy zasypia

aniez - sliczna ta sukienka, tez by mi sie przydala... ale za droga, powariowali, a w polsce to pelno jest pieknych sukienek, lepiej w sklepie poprzymierzac i wtedy kupic

:szok: lo matko z synem (czy jak wy to tam piszecie), moje dziecko jak z ksiazki - ubranka pasuja dokladnie jak w danym miesiacu - ale jak u nas kupie... bo te z polski to roznie:-D ostatnio jak mi mama przywiozla na 68 rozmiar to za male byly na moja kruszynke... a ona nosi normalnie 62 rozmiar

62?
a ile waży Aaliyah?

reklama

no własnie oto chodzi, bo Ola z jednej firmy nosi 56 a w innej nawet w 74 sie nie miesci - dlatego przymierzam i sprawdzam, bo przestalam wierzyc w to co pisza na metkach i opaKOWANIACH :-)

Do góry