reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

u nas się sprawdziły, zużyliśmy jedną paczkę.
ja tez jestesm zadowolona i jakością i ceną sleep&play a to że czasami kupka pójdzie pleckami to moim zdaniem kwestia jej ilości i konsystencji bo tak samo mu poszło i w huggisach i w zwykłych pampersach, Tymek robi bardzo rzadkie kupki i tyle...

reklama
Kwestia wyciekajacej kupy faktycznie nie zalezy od pieluszki. U nas zaczely sie wycieki jak jeszcze uzywalismy pamkow rozmiaru 2. Myslalam wiec ze sa juz za male i dlatego ucieka bokami. Po przesiadce na 3-ki wciaz jest to samo. Wydaje mi sie po prostu, ze jak mala zrobi duzo rzadkiej kupy to pampek nie nadarzy jej wchlonac i dlatego sa przecieki.

siama ?....jeśli tak to szacun....bo są piekiste :-)

ooo! Ja też sama zrobiłam. Nie tak efektowne jak Twoje, ale lubię się bawic w takie rzeczy :-)

NO PROSZE JAKIE DZIEWCZYNY UTALENTOWANE MAMY :-)

sliczne zaproszenia :-)

i ja popieram Kamisie i Katik w kwestii ubioru na chrzest dla chlopca. ja w ogole jestem taka anty stojnisiowa....

Nie no dziewczyny powalające te wasze zaproszenia :tak: BARDZO ale to BARDZO mi się podobają. Brawa i szacun dla was

Noooo fajowe zaproszenia. Zdolniachy z Was Kobitki :tak:
Mi pewnie bawic by sie nie chcialo, choc efekt super.

Ja raz wykonalam rekodzielo - przywieszki na wodke weselna.

a dziekować,
lubię bawić się w takie pierdoły :-D na wesle też sama robiłam zaproszenia, zamieszki na alkohol i winietki na stół :-)

A ja dzis mala obkupilam w ASDA. Trafilam na 1/2 ceny na dziecinne ciuszki, i pojechalam po bandzie. Wyszlam z rachunkiem 38 funtow za same dziecinne, i nawet Ł sie nie przyznaje ile wydalam hahaha.
Pokupowalam wszystko na rozmiar 3-6 miesiecy (bo tutaj nie ma rozmiarowki cm, tylko takie przedzialy miesieczne sa) no i w sumie mysle, czy czasem kilku rzeczy nie dokupic w rozmiarze juz wiekszym, bo taniocha na maxa- np
- spodenki jeansowe - niecale 10 zl default.jpeg
- komplecik bluzeczka bombka i legginsy - 25 zl1.jpeg
- 3 body z dlugim rekawem- 10 zl
- 7 body z krotkim rekawem - 25 zl
- 5 par skarpet - 15 zl
- bluzeczka, bolerko i spodenki - 30 zl default2.jpeg
- bluzeczka, i legginsy - 17 zl 22.jpeg

Ale zeby nie bylo - siebie tez obkupilam, 10 par koronkowej bielizny, 2 bluzki, 2 pary butow...
I z czego najbardziej zadowolona jestem - zajeeeefajne gumiaczki na wyjazd w Bieszczady i spacerki po lesie:
5052102670150.jpeg tylko moje sa rozowo-czarne.

EDIT - nie wiem co nakombinowalam w tym poscie, ale to co jest w zalaczniku na samym dole to juz nie kupilam. Nie iwem dlaczego mi sie dolaczylo.

Załączniki

• defaul2t.jpeg
    defaul2t.jpeg
    4,6 KB · Wyświetleń: 26
  • 11.gif
    11.gif
    43 bajtów · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
Katik nie dziwie ci się ze obkupiłaś małą! Faktycznie taniocha jak nie wiem...
Ja sobie ostatnio kupiłam 3 biustonosze z odpinanymi ramiączkami bo do karmienia byly tylko zwykłe bawełniane a ja chciałam cos ładnego :-p

Od jutra w hipermarketach Tesco Pampersy jumbo pack po 43 zety a Huggiesy Mega Packa po 50zł (piszą, że wychodzi po 39gr za sztukę)

Katik - super zakupy i ceny powalAjące na kolana , ja ostatnio zaszalałam w HM i dzieciaki już ubrane . rachunek tez był sporawy he he .
dziś byłam za to na ciuszkach kupiłam małemu dwie pare spodni dresowych , dwa bodziki dla małej i dla niej sweterek rozpinany wydałam całe 15 zł :)

reklama
Do góry