reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
wczoraj przyszla karuzelka jest śliczna
dzieki dziewczyny ze mi ja doradzilyscie :tak:
Zosi tez sie chyba podoba, chociaz skupia sie na niej na ok15 min ale mysle ze jest jeszcze za malutka

no i musze znow Was poprosic o rade
musze kupic dwie rzeczy i nie wiem jakie
1:to chusta mozecie polecic mi jakas? bo na allegro jest tego multum
2: leżaczek bujaczek tylko chodzi mi o ta hustaweczke bardziej
bo moje dziecie uwiebia byc noszone bujane i "szturchane" w domu mamy lezaczek taki zwykly bez wibracji i jak ja w niego wsadzam i zabieram ze soba do kuchni to po 10 min jest krzyk bo dziecko sie nudzi a jak ja bujam w tym lezaczku noga to od razu sie uspokaja, no ale ciezko tak obierac ziemniaki i przezucac kotlety szturchajac noga lezaczek:zawstydzona/y:no i tu sie zastanawiam czy u Was sie sprawdzaja te lezaczki bujaczki? i jaki moglybyscie mi polecic tylko tak do 300zl , bo widzialam na allegro takie po 800 zl ale nie stac nas na takie cudo

Kochana nasza Helenka dostała od chrzestnej hustawkę firmy Graco super bajer z górnej półki;-)ale powiem szczerze że ja sama nie dałabym tyle kasy za to.Fakt ze mała w niej siedzi ale nie żeby ją uwielbiała bo jak zacznie płakac to nawet bujanie jej nie uspokaja:no:

Co do chusty to ja mam bebelulu i jestem z niej zdowolona , jak mała jest marudna to wkładam ja do srodka i od razu zasypia a ja nawet moge sobie poodkurzac i jej to nie przeszkadza.

bo moje dziecie uwiebia byc noszone bujane i "szturchane" w domu mamy lezaczek taki zwykly bez wibracji i jak ja w niego wsadzam i zabieram ze soba do kuchni to po 10 min jest krzyk bo dziecko sie nudzi a jak ja bujam w tym lezaczku noga to od razu sie uspokaja, no ale ciezko tak obierac ziemniaki i przezucac kotlety szturchajac noga lezaczek:zawstydzona/y:no i tu sie zastanawiam czy u Was sie sprawdzaja te lezaczki bujaczki? i jaki moglybyscie mi polecic tylko tak do 300zl , bo widzialam na allegro takie po 800 zl ale nie stac nas na takie cudo

My mamy taki, jeszcze po Joli:
FISHER PRICE 2w1 LEZACZEK BUJACZEK G5914 POZYTYWKA (1059098546) - Aukcje internetowe Allegro
nawet qpkę łatwiej w niej robi:rofl2: wszystko dzięki magicznym wibracjom:tak:

Dziewczyny, koszulki są super!!!
:tak:

a ja się wku....am! Z pospiechu kupiłam na allegro matę rainforest... ale nie o ten las mi chodziło:wściekła/y: Chciałam fishera a to jakaś camry!! zmyliły mnie kolory i żyrafa :wściekła/y:
A powiem Wam coś ciekawego. Dowiedziałam się wczoraj od teściowej, że bedę chrzestną. nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, że chrzest w te sobote, a nikt mnie nawet o to nie poprosił!!! skąd mi szwagier urwał to ja nie wiem

wczoraj przyszla karuzelka jest śliczna
dzieki dziewczyny ze mi ja doradzilyscie :tak:
Zosi tez sie chyba podoba, chociaz skupia sie na niej na ok15 min ale mysle ze jest jeszcze za malutka

no i musze znow Was poprosic o rade
musze kupic dwie rzeczy i nie wiem jakie
1:to chusta mozecie polecic mi jakas? bo na allegro jest tego multum

gorąco polecam taki
Fisher price leżaczek m7930 z wibracjami (1070232786) - Aukcje internetowe Allegro
wychowuje na nim juz drugie dziecko :)

reklama
chcę kupić Natalce jakąś fajną zabawkę i tak rozmyślam którą opcję wybrać może wy mi pomożecie co będzie lepsze PAN METKA a* PAN METKA + książeczka+ CD+ DVD # K`s Kids (1066624014) - Aukcje internetowe Allegro

czy pan gryzak Pan Gryzak + CD + DVD + Książeczka Hit Cenowy MK (1066978822) - Aukcje internetowe Allegro
a może pani szeleścik PANI SZELESCIK+ksiazeczka+CD+DVD *K's Kids +GRATIS (1065326808) - Aukcje internetowe Allegro

cóż za problemy młodej mamy :-D:-D:-D:-D

Wszystkie 3 zabawki fajne, ale chyba Pan metka najlepszy.

Do góry