reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Dziewczyny jak macie jakies fajne kiecki do chrztu to wklejcie linka,bo w lipcu chrzcimy a jeszcze nawet sie nie rozgladnelam.

ja sie przymierzam do sukienki robionej na szydelku. Swego czasu na allegro babeczka miala cuda , jeszcze tydzien temu przegladalam, ale chyba aukcje jej sie skonczyly i teraz nie wystawila. Poczekam jeszcze do sierpnia daleko, ostatecznie poszukam gdzies indziej.
Mniej wiecej chodzi mi o cos takiego:
Ubranka do chrztu Abrakadabra lniane ubranka do chrztu bawełniane ubranka do chrztu Wyjątkowe ubranka do chrztu

tu sa takie strojne ubranka Ubranka do chrztu Krasnal

ja mam mega skromny zestaw - lniana sukieneczka z majtami no i mma nadzije ze bedzie cieplo, bo jak nie to czeka mnie jeszcze jeden zakup...

dla siebie kupilam czarna sukienke i bialy krotki zakiecik wszystko tez lniane. musze dokupic jeszcze buty i jakies koraliki

W Kauflandzie jest super promocja
Pieluszki pampers sleep and play 3(72szt) po 34,90 plus chusteczki clean and play.
Wiecie może czym one się różnią poza tym,że mają podwójną chłonną warstwę? Mąż przytachał 5 kartonów. Mamy trochę zapasów :)

maja rumianek było wytestowac najpierw bo dzieciaki potrafią byćna to uczulone

ja sie przymierzam do sukienki robionej na szydelku. Swego czasu na allegro babeczka miala cuda , jeszcze tydzien temu przegladalam, ale chyba aukcje jej sie skonczyly i teraz nie wystawila. Poczekam jeszcze do sierpnia daleko, ostatecznie poszukam gdzies indziej.
Mniej wiecej chodzi mi o cos takiego:
Ubranka do chrztu Abrakadabra lniane ubranka do chrztu bawełniane ubranka do chrztu Wyjątkowe ubranka do chrztu

ja mam z tego abrakadabra czapeczkę i buciki na chrzciny ..
ceny to mają kosmiczne .
kiedyś nie byli tacy drodzy bo kolezanka od nich kupowała a teraz powariowali

hehehe ja mam ten stanik i inne tego gościa -jak cyce pełne -poezja ale po jedzeniu flaczek;-):-p
a słowo dodane tak żeby w wyszukiwarce wskakiwało jak stanika do karmienia szukasz;-)

reklama
Moja cora odkryla do czego sluza raczki, i szarpie wszystko co ma w zasiegu rak. Mamusia szaleje wiec, i kupuje czadowe zabaweczki, ktore bedzie na ktore bedzie mogla patrzec i dotykac i w wozeczku i w lozeczku, i w foteliku w samochodzie. Poki co kupilam:

★Lamaze Princess Sophie Baby Cot Pram Toy Rattle New on eBay (end time 27-Jun-10 20:47:20 BST)

★Lamaze Logan the Lion Rattle Development Baby Toy NEW on eBay (end time 04-Jul-10 21:00:09 BST)

New Baby Soft Toy Activity Spiral Rattle Cot Pram Buggy on eBay (end time 18-Jun-10 08:51:59 BST)

Do góry