reklama
Forget-me-not
Fanka BB :)
Dziewczyny jak macie jakies fajne kiecki do chrztu to wklejcie linka,bo w lipcu chrzcimy a jeszcze nawet sie nie rozgladnelam.
Gosiek ja wkleilam na zamkniety zdjecie. Kupiłam w Kolorino, kosztowała 90 zł
Ilonka - ładnie się urządziliście:-) Kolorowo ma tam Gabryś:-)
A ja zaszalałam na allegro i wygrałam dwie aukcje na tunikę i kieckę:
VILA ___FAJNA ZIELONA WIOSENNA TUNIKA___ M (1065256343) - Aukcje internetowe Allegro
VILA_KOBALTOWA SZYFONOWA TUNIKA_FALBANY_BUFKI_M (1067906409) - Aukcje internetowe Allegro
Postanowiłam szarych i czarnych rzeczy nie kupować, więc wybrałam kolorowe:-)
A ja zaszalałam na allegro i wygrałam dwie aukcje na tunikę i kieckę:
VILA ___FAJNA ZIELONA WIOSENNA TUNIKA___ M (1065256343) - Aukcje internetowe Allegro
VILA_KOBALTOWA SZYFONOWA TUNIKA_FALBANY_BUFKI_M (1067906409) - Aukcje internetowe Allegro
Postanowiłam szarych i czarnych rzeczy nie kupować, więc wybrałam kolorowe:-)
Katik
...jestem mamą...
Dziewczyny jak macie jakies fajne kiecki do chrztu to wklejcie linka,bo w lipcu chrzcimy a jeszcze nawet sie nie rozgladnelam.
ja sie przymierzam do sukienki robionej na szydelku. Swego czasu na allegro babeczka miala cuda , jeszcze tydzien temu przegladalam, ale chyba aukcje jej sie skonczyly i teraz nie wystawila. Poczekam jeszcze do sierpnia daleko, ostatecznie poszukam gdzies indziej.
Mniej wiecej chodzi mi o cos takiego:
Ubranka do chrztu Abrakadabra lniane ubranka do chrztu bawełniane ubranka do chrztu Wyjątkowe ubranka do chrztu
tu sa takie strojne ubranka Ubranka do chrztu Krasnal
ja mam mega skromny zestaw - lniana sukieneczka z majtami no i mma nadzije ze bedzie cieplo, bo jak nie to czeka mnie jeszcze jeden zakup...
dla siebie kupilam czarna sukienke i bialy krotki zakiecik wszystko tez lniane. musze dokupic jeszcze buty i jakies koraliki
ja mam mega skromny zestaw - lniana sukieneczka z majtami no i mma nadzije ze bedzie cieplo, bo jak nie to czeka mnie jeszcze jeden zakup...
dla siebie kupilam czarna sukienke i bialy krotki zakiecik wszystko tez lniane. musze dokupic jeszcze buty i jakies koraliki
W Kauflandzie jest super promocja
Pieluszki pampers sleep and play 3(72szt) po 34,90 plus chusteczki clean and play.
Wiecie może czym one się różnią poza tym,że mają podwójną chłonną warstwę? Mąż przytachał 5 kartonów. Mamy trochę zapasów![]()
maja rumianek było wytestowac najpierw bo dzieciaki potrafią byćna to uczulone
ja sie przymierzam do sukienki robionej na szydelku. Swego czasu na allegro babeczka miala cuda , jeszcze tydzien temu przegladalam, ale chyba aukcje jej sie skonczyly i teraz nie wystawila. Poczekam jeszcze do sierpnia daleko, ostatecznie poszukam gdzies indziej.
Mniej wiecej chodzi mi o cos takiego:
Ubranka do chrztu Abrakadabra lniane ubranka do chrztu bawełniane ubranka do chrztu Wyjątkowe ubranka do chrztu
ja mam z tego abrakadabra czapeczkę i buciki na chrzciny ..
ceny to mają kosmiczne .
kiedyś nie byli tacy drodzy bo kolezanka od nich kupowała a teraz powariowali
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
tak sobie buszuje po necie w poszukiwaniu jakiejś ładnej bielizny i znalazłam FIGI DO KARMIENIA!!!!!!!!!!!!!
cokolwiek to znaczy jakoś nie mogę sobie wyobrazić jak gacie z jedzeniem mogą być ze sobą kompatybilne
http://www.allegro.pl/item1045824478_figi_mama_zafira_m_waniliowy_do_karmienia.html
cokolwiek to znaczy jakoś nie mogę sobie wyobrazić jak gacie z jedzeniem mogą być ze sobą kompatybilne
http://www.allegro.pl/item1045824478_figi_mama_zafira_m_waniliowy_do_karmienia.html
reklama
Katik
...jestem mamą...
Moja cora odkryla do czego sluza raczki, i szarpie wszystko co ma w zasiegu rak. Mamusia szaleje wiec, i kupuje czadowe zabaweczki, ktore bedzie na ktore bedzie mogla patrzec i dotykac i w wozeczku i w lozeczku, i w foteliku w samochodzie. Poki co kupilam:
★Lamaze Princess Sophie Baby Cot Pram Toy Rattle New on eBay (end time 27-Jun-10 20:47:20 BST)
★Lamaze Logan the Lion Rattle Development Baby Toy NEW on eBay (end time 04-Jul-10 21:00:09 BST)
New Baby Soft Toy Activity Spiral Rattle Cot Pram Buggy on eBay (end time 18-Jun-10 08:51:59 BST)
★Lamaze Princess Sophie Baby Cot Pram Toy Rattle New on eBay (end time 27-Jun-10 20:47:20 BST)
★Lamaze Logan the Lion Rattle Development Baby Toy NEW on eBay (end time 04-Jul-10 21:00:09 BST)
New Baby Soft Toy Activity Spiral Rattle Cot Pram Buggy on eBay (end time 18-Jun-10 08:51:59 BST)
Podziel się: