reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

ja tez uzywam pampersy, innych nie probowalam bo nie bylo okazji... dostalam 8 wielkich paczek pampresow - cztery jedynki i cztery dwojki...nie wiem kiedy one sie skoncza..hihi, znajomy pracuje w szpitalu jako magazynier...i pochodzi z polski takze wiecie o co kaman hihi

reklama
Maonka polecam Ci te wkładki
posiadam i jestem zadowolona
są bardziej chlonne niz jednorazówki
piore je w tym woreczku z ubrankami Tymka
szybciutko schna
w ogole rewelacyjna cena Ci sie trafila
26 zl to jak za darmo
ja kupilam za 35 zl w hurtowni i sie cieszylam ze niedrogo bo na allegro widzialam za 49

Żałuje że już wcześniej nie pomyślałam, żeby kupić te wkładki. I faktycznie niezła promocja.

Dobre :-D ale maluszka nie będziesz jeszcze na nią posyłać? U nas za 'karnego jeżyka' robi stary dobry kąt (wersja hard) lub po prostu odmarsz do swojego pokoju (wersja light)

Nie ma takiej potrzeby :-):-D:-D Po prostu nieźle się uśmiałam, czego to ludzie nie wymyślą. w internecie można znaleźć wszystko :-)

oj bedzie z Mareczka elegancik bedzie:tak::-)
my bedziemy w Polsce chrzcic pod koniec sierpnia, akurat jak mala skonczy 5 miesiac.

wlasnie zakupilam fride:-) do noska:-)

reklama
Do góry