reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Forget, fajne zakupy :tak: Tylko w opisie sposobu uzywania puzzli piankowych nie napisalas nic o puzzlach, wiec nie wiem co z nimi robisz ;-) Co do lezaczka, to moja mala tez ma (ale inny), ale nawet nie wiem kiedy ja w nim klasc... moze za mala jeszcze jest ;-)

ja tez mam puzle i fajna sprawa szczególnie przy takiem większym co sie zaczyna przemieszczać :)mam dwie paczki .
lezaczek mam taki :
Leżaczki i chodziki - Leżaczek firmy Primi Sogni model CLASS kolor 102A - Primi Sogni
ten jest na płasko więc mała już w nim lezy

reklama
Dzięki dziewczyny, miejmy tylko nadzieję, że właścicielka będzie się nimi bawić :)

Forget, fajne zakupy :tak: Tylko w opisie sposobu uzywania puzzli piankowych nie napisalas nic o puzzlach, wiec nie wiem co z nimi robisz ;-) Co do lezaczka, to moja mala tez ma (ale inny), ale nawet nie wiem kiedy ja w nim klasc... moze za mala jeszcze jest ;-)

Puzzle rozkładam na podłodze a na nich kładę kocyk i na to wszystko dziecko :-D Leży sobie i ogląda świat a ja wiem że nie spadnie mi jak np. z wersalki czy fotela.

Te puzzle są też fajne bo po całym dniu po prostu przecieram je gąbką z szarym mydłem i gotowe - bardzo higieniczne rozwiązanie - gdybym na podłodze kładła kocyk to pewno bym go prała codziennie.

Ostatnia edycja:
Przyszły mi te ziółka, tzn. suszone liście malin.

ŁATWY I SZYBKI PORÓD NAPAR Z LIŚCI MALIN 200GR (989530273) - Aukcje internetowe Allegro

Nasypane do worka foliowego, zawinięte w papier szary i zaklejone pakową taśmą klejąca - taka wielka kulka i bez info, strach to pić!! Zaraz negatywa wystawiam i nie polecam..

Próbuję się tam dodzwonić, ale poczta się tylko zgłasza, a na GG są niedostępni.

:szok::szok::szok:
elvie weź tego nie pij, bo cholera wie co to może być :no:

Oto nasz wozek

Załączniki

• P4200003.jpg
    P4200003.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 48
  • P4200004.jpg
    P4200004.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Do góry